Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 pepelekten başka siteye giremiyorum şuan ne alaka ise irc-icq da onlineim arklarla konuşuyorum web sitelerinde ise sırf pepeleğe girebiliyorum diğerlerine tıklayınca nete baglı değil gibi beyaz sayfa cıkıyo wtf?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Biraz once banada aynisi oldu, ama duzeldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Pepelek ownz joo! :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 valla biraz önce bende hiç bir siteye gçremiyordum ne alakaysa. Telekomdan bir denyo http çıkış portlarını filanmı kapattı ne yaptı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 lol bende sırf pepelek'e girebildim, ICQ açık olduğu halde ba$ka sitelere girmedi... Ne bu büyü mü? Sırf pepelek açılıyo lol :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ICQ ve pepelek'e o kadar çok bağlanıyoruzki, artık pepelek/ICQ - cookie'lerimiz arasında fizik üstü bir bağ oluştu internet çalışmasada sorun yaşamıyoruz?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Diğer türk sitelere girmeyi denediniz mi? www.kitapyurdu.com falan bi deneyin[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 lol bende pepeleğe giremiodum The site you have requested doesn't exist. The associated domain name has probably been reserved by a client from GANDI then parked. böle bişiler dedi[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bilgisayarda bizim gibi pepeleğe bağlanmış(bağımlılık ytapar pepelek:P)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 iyi en azından bu anormallik sadece bende yokmuş, seninle birlikte 3 olduk :-) http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=27982 said: LeadeR, 14 Şubat 2003 18:23 tarihinde demiş ki: lol bende pepeleğe giremiodum The site you have requested doesn't exist. The associated domain name has probably been reserved by a client from GANDI then parked. böle bişiler dedi[hline]Seyid the Scout @ Excalibur [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 snaırım ULTRATV olanlar girebildi siteye :)[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar