Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bombalardan biri sokagimda patladi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun sana iyi sıyırmışsın!!![signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
wede ole soluosunuzda bu ınsanlara uzuluyorum tamam masum ınsanlar ....
ama teror pkk yuzunden bınlerce ınsanımız öldü ama onlar hala apo yu kurtarmaya calısıyo, belkide terörü tatmadan nası bişi oldugunu anlayamıcaklar...
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 07 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
experience nın turkcesını hatırlayamıom

bu yanlış...

said:
tashmoo, 07 Temmuz 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
ama teror pkk yuzunden bınlerce ınsanımız öldü ama onlar hala apo yu kurtarmaya calısıyo, belkide terörü tatmadan nası bişi oldugunu anlayamıcaklar...

Bu ise çok doğru. Experience'nin türkçesi deneyim bu arada..[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
Karşı tarafın experience'ını olayın mantığını anlamayanların tatması ümidiyle diyeceğim olan bize olacak zira aynı ülkede yaşıyoruz, işgal edilirsek hep beraber edileceğiz.
said:
Keyzar, 07 Temmuz 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
Aynı experience'ı terör faaliyetlerini hafife alan nice arkadaşlarında tatması ümidiyle...

Ama hep beraber terör eylemleri yapmicaz. Öyle bir durumda alıcaz silahımızı saldırıcaz. bir yerlerimize bomba sokup patlatmıcaz... Çünkü ozman halsiyetsiz oluruz dimi..[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Mesaj tarihi:
evlerinde uyuyan bebelerin kafasina ucaktan bomba atanlar kadar haysiyetsiz olursun en fazla....

yazik tum olenlere ama kendi hukumetleri ırak'ı işgal ederken keske dusunselermis ordaki insanları![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
huun, 07 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
japonlarda bomnba yok . onlar sarin gaziyla calisiyorlar . yok hatirliyorum japon metrosunda sarin gazindan olenleri de . nasil yokmus onlarin ulkesinde ?

o kore değilmiydi ya? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?
Mesaj tarihi:
o sarin gazı japonyaydı, bi tarikat yapmıştı sanırım

korede metro yanmıştı[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
  • Yeni Oluştur...