KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Aket-Atum, 07 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki: SAKIN UNUTMA ! kırmızı değil yeşil kablo
arina Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 geçmiş olsun sana iyi sıyırmışsın!!![signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gencler dalga gecmeıınde abroad yasayınca bole oluyo.experience nın turkcesını hatırlayamıom ıste hala hatırlayamadım. af buyrun
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 wede ole soluosunuzda bu ınsanlara uzuluyorum tamam masum ınsanlar .... ama teror pkk yuzunden bınlerce ınsanımız öldü ama onlar hala apo yu kurtarmaya calısıyo, belkide terörü tatmadan nası bişi oldugunu anlayamıcaklar...
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: tashmoo, 07 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki: experience nın turkcesını hatırlayamıom bu yanlış... said: tashmoo, 07 Temmuz 2005 17:32 tarihinde demiş ki: ama teror pkk yuzunden bınlerce ınsanımız öldü ama onlar hala apo yu kurtarmaya calısıyo, belkide terörü tatmadan nası bişi oldugunu anlayamıcaklar... Bu ise çok doğru. Experience'nin türkçesi deneyim bu arada..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Karşı tarafın experience'ını olayın mantığını anlamayanların tatması ümidiyle diyeceğim olan bize olacak zira aynı ülkede yaşıyoruz, işgal edilirsek hep beraber edileceğiz. said: Keyzar, 07 Temmuz 2005 16:02 tarihinde demiş ki: Aynı experience'ı terör faaliyetlerini hafife alan nice arkadaşlarında tatması ümidiyle... Ama hep beraber terör eylemleri yapmicaz. Öyle bir durumda alıcaz silahımızı saldırıcaz. bir yerlerimize bomba sokup patlatmıcaz... Çünkü ozman halsiyetsiz oluruz dimi..[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evlerinde uyuyan bebelerin kafasina ucaktan bomba atanlar kadar haysiyetsiz olursun en fazla.... yazik tum olenlere ama kendi hukumetleri ırak'ı işgal ederken keske dusunselermis ordaki insanları![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 tecrübe denir hatırlatayım insanların ölmesi naninani polisler eğlenilecek şeyler değil[signature][hline]shinsetsu desu..
dona_malino Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 onlar da bunu tatsin demek yanlis. kimse tatmasin en iyisi. boyle experience'lar ilginc tabii.oyle strong bir presence var ki :)[signature][hline]Dona Malino
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 geçmiş olsun aman ha.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: huun, 07 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki: japonlarda bomnba yok . onlar sarin gaziyla calisiyorlar . yok hatirliyorum japon metrosunda sarin gazindan olenleri de . nasil yokmus onlarin ulkesinde ? o kore değilmiydi ya? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o sarin gazı japonyaydı, bi tarikat yapmıştı sanırım korede metro yanmıştı[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Geçmiş olsun....[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir filmin içinde gibi hissetmişsin bence kendini ama olaylar gerçek, sonuçta tecrübe etmiş oldun dediğin gibi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar