Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dün gece sadece irc ye girebiliyordum expoloerer çalışmıyordu bende şu adsl modemi bi tekrardan kurayım belki düzelir dedim kurdum modem zoom adsl usb tek çıkışlı nese efendim kullananalar bilirler programnı kurduğunuzda masaüstüne bir sembol gelir oraya tıklayınca modeme bağlantı yapılır ve adsl ayarlarınızı girersinix benim sorunum o sembole tıkladığımda sayfa yüklenmeden öyle kalıyor... virüs diyebilirsiniz ama virüs yüklenecek bişi olmadı girdiğim 3-5 site var bide knight online oynuyorum sistemde adware spysweerper spybot ve norton antivürüs var hepsi güncel durunmdaydı taradım ne var ne yok temizledim ama hala aynı sorun tekrar tekrar kurdum ama bir sonuç çıkmadı aynı sorunu başka pc de veriyormu diye dendim öteki pcimde çalışıyor modem :(( yardım edenlere şimdiden teşşekkürler[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Modem yazılımını silip kurmuşsun sanırım ? Bu çare olmadıysa regeditten modeme ait tüm kayıtları silmeyi dene program files'te modem'e ait hiç bir klasör bulunmasın hepsini sil. Tekrar dene. umarım sorunun çözülür.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hmm regediti elmeyi pek sevmem ama bakalım bide öyle deniyelim bide loptop bu öle format atmak zorunda kalmak istemiyorum sonra yüklemesi çok zor oluyor[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 olmadı...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar