daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oh be rahatladim :)[signature][hline]Jumpus jumpus, sed non jumpus , homo est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 11 bin olmaz o :)[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: elvyn, 20 Haziran 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Tüh best recordu degiştirmemişiz :D 3500 aslında da kesmedi. :) aa harbi unutmuşum :D yok be 3500 bile yapamadım 1200.. ayrıca 4100 yazıo 3500 deil..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ne güzel boost ala ala gidiyorum gözlüklü bi kız var ona çarpınca STOP!!! diyo kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 gercek rekor kimde suan warmi benden falza yapan ?[signature][hline]Jumpus jumpus, sed non jumpus , homo est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sans olayi ya, arka arkaya 2 kere special geldi eleman bi uctu zaten 3-4k yi yere inmeden gecirdi heh :)[signature][hline]Jumpus jumpus, sed non jumpus , homo est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: MartinLGore, 20 Haziran 2005 03:19 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 20 Haziran 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Tüh best recordu degiştirmemişiz :D 3500 aslında da kesmedi. :) aa harbi unutmuşum :D yok be 3500 bile yapamadım 1200.. ayrıca 4100 yazıo 3500 deil.. yok ben 3500 yaptım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: daverc, 20 Haziran 2005 03:30 tarihinde demiş ki: sans olayi ya, arka arkaya 2 kere special geldi eleman bi uctu zaten 3-4k yi yere inmeden gecirdi heh :) bende bööle bişie oldu oyun başında sonra dokunmadım bi daha 4k li bişilerle bitmiş oyun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 evet aynen Zubaaaaaaaaaaaan!! diyo ucup gidiosun huzurluca.[signature][hline]Jumpus jumpus, sed non jumpus , homo est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben kazandım arkadaşlar üzgünüm :p (saate dikkatinizi çekerim :) [signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hadilen:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu saate kadar uğraştığına göre fake olsa da kabul ederi ben.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya hatta 600 metre de yüksekliğe çıktım yok paso buna uğraşmıyorum tabi, 4 saat sonra sınavım ar ona çalışıyorm bu pis kıza takılmasam en az 20 000 di bu arada ;) her zıplayışta 2000-3000 gidiyordu, jet hızında... N.Ş.A.'da kızı da kapıp devam etmesi lazım yani :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: moriteri, 20 Haziran 2005 05:22 tarihinde demiş ki: (saate dikkatinizi çekerim :) ) Bu saatte kimse bakmaz, anca sabaha falan bakılır diye söylemiştim bunu ama maaşallah hiç uyumuyorsunuz yani? vampir felan? yavrucaklar, okullar tatile girdi yatsanıza... hadi ben göya ders çalışıyorum... siz? gidin yatın mışıl mışıl :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada jeton yeni düştü ama Martin'inki fake'miş... ulan o kadar boşuna kastım :p Birinci hooho :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 5000 yaptım az önce bisürü special gördüm hahaha durun çektim hepsini. Burada o stop yapan kıza çarptı special yaptım ama çok pis kodu 3 ü gelip adamın ağzı burnu kırıldı(2 defa yaptım bunu eheh) burada eleman yokoldu tepede Burada başka bitanesinin specialı çok fena kodu Tekindede katana çıkıyo katana falan ile koyuyo çekemedim onu kırmızılı:P Burada bitti 5000 ile:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1220 yaptım Edit: Oha rekor kırdım diye seviniyodum millet coşmuş ya [signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 20 Haziran 2005 05:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lol:D[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya bu çocuğu tutup bırakmayan hatun var ya onun special ı pek bi güzel, deli gibi uçuruyor.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1559.76 m eheh sesler fln komedı cidden lol.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada şu "blockker" kız var ya... bir sonrakinin yapacağı şeyi iptal ediyor falan... onun da specialları var :) Screenshot almadım ama, mesela birinde 90 saniye boyunca, o anki hızıyla uçuyor ileri doğru dosdoğru... bir tanesinde, vuruşlar iki kat etki yapıyor, mesela o durdurucu kız bu halde vurunca , oyoyoyoy oluyor yani :) zaten bu ikisini denk getirdin mi, biraz da şanslı olursan getirirsin 10 000'i... benim zamanım olsun da 100.000 falan yapiim :) deliyim ya... evet. ahlak diyorduk... ahlaklı olmak lazım tabi (ders, sınav... )[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 4323 anca oldu be[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ehoeohoe yahu yeni oynadım da en son bi specialda benim eleman yemyesil oldu, böyle yesil yesil uçtu ehoeh size geldi mi böyle bi şey hiç[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bana oldu. O sirada double vuruyorlar iste :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 offf oyun çok güzelm yaa..4.seferdde 360 küsür yaptım.. adamların üztüne gelince ne gzl vuruyolar adam öluyo çok güzel olmus ya... bi ka. kerede daha denim barii çok zevkli bişey..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar