Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaslar sorcagimiz sorulari kendi aramizda tartisarak cozelim ben konu atim sizce El morat,Karus'lara nazaran dahami iyi kasma sansi var. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 harbi ii atmışsın, konuyu yani...[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 07 Temmuz 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 asdfawefsd Sanırım el morad daha iyi... Çünkü karus çok fazla var ve cafeden giren çocukların falan "ABİ BENİ ŞU İRİ OLAN YARATIKTAN YAPARMISIN" gibi dyalogları pek yaygın... Dikaktli bakın noob ların çoğu warrior dır.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Dikaktli bakın noob ların çoğu warrior dır. +1 İyi olan oyunu bilenlerde var ama onlarıda moradonda göremeyiz.Moradonda görülen warriorların hepsi bence noob.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McNighT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aga bence en iisi karus cunku aoe zombi şansı daa cok ama elmoradlarda cok daınıklar ben bugun az once beramus3 de 3, katta 50 gecik elmorad kestim pelerinli şoparlar hepsi bi halt yiyemediler lvl =43 assasin dual +5 sword :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cuz they sleep all the time & they dont have brains.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 insanlar daha avantajli geldi bana kasma alanlari yakin gibi geldi item olarak da sanlilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 breth ne dandik yer ya öyle g.t kadar :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahahahaha :D biz oyle yerde kastik da eslanta girdik.. [Bu mesaj Maximil_King tarafından 07 Temmuz 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: HasMez, 07 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki: cuz they sleep all the time & they dont have brains. +:tup:[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: AresWeb SiteKuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Maximil_King, 07 Temmuz 2005 14:40 tarihinde demiş ki: insanlar daha avantajli geldi bana kasma alanlari yakin gibi geldi item olarak da sanlilar El morad mapleri daha fazla ama item drop ratesi bence karus da daha yüksek bir dönem Attila el morad da drop vermiyordu.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar