TR_last_war Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkadaşlar bu oyunu oynayan herkez kız arkadaşıyla problem yasıyo ama ben çözumu buldum ince bi yalan ben oyunda gm yim diyosun maaş filan alıyorum diyosun oda sana aşkım diyip konuyu kapıyo nasıl çözum.Bizzat test ettim onayladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 the greatest idea ever :-P[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güzel çözüm kız sana bende oyuna başlıycam sevgilim bana edit yapar derse görürsün :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 GM ne die soru sormadımı? :)[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ulan donkey yaptın gene yapcağını bu devirde kızlar sormuyo öle sorular takmıyolarki he diyip geçiyolar :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 muahaua :D güzel aslında hadi post kasınnn[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yani bravo kac senede test ettin yok yok seni hemen kitaba yazdiralim asrin bulusunun mucidi yil 1953 o zamanlar cocuktu ama buyudu mucidlige basladi ahuahu :D [Bu mesaj Maximil_King tarafından 07 Temmuz 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar