Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tirnak Batmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya benim tirnak batior 1 senedir :P doktora faln gitmistim kestiler yandan ama duzelmedi hala tirnaimi cektirsemmi diorm ama cok acior diolar sizce napmaliyim ?
Mesaj tarihi:
ben yaşadım
tırnağı çektirmek çözüm değil çünkü benim sağ taraf batıyodu çektirdim b usefer sol taraf battı.

en güzeli estetik cerraha git batan kısmın kökünü alsın

fiyat konusunda bi bilgim yok tanıdığa gitmiştim ben[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
ya benim bide iltihap faln oldu bu son hafta yarin doktora gidicem şişti parmak resmen :P bide korkutuyolar kangren olcan die faln :D olmaz ole bise dimi
Mesaj tarihi:
benim bi arkadas vardi oda bolyle derdi olm manyak aciyomus onadn cektirmem iyi bole bi zarari yok filan derdi ama sora dayanamadi 3 yıl ole batik tırnakla yasadi sora cekdirdi işte zar zor ayni sunnet gibi oluyo dedi ilk bi ıgneın acısı oluyo sora danda uyusturucunun etkisi gecince cıyak cıyak bagriyon dedi . ama sonera gecici sureligine geciyomus cunku 5 ay sonra yeniden batdi ayni yer:D
Mesaj tarihi:
ben şimdiye kadar toplamda 4 kez çektirdim ama biz 5 diyelim..

ilkini özel de yaptırdık...çok acıdı ve bir kaç hafta acıyla boğuştum diyim ben size..bir iki ayda pansumanla uğraştım..

geri kalanları ssk da oldum..

sondan bir öncekinde adam uyuşturmadan makası soktu kesti..annem öyle istemiş..öldürücektim kadını da neyse..
bak şimdi adam tırnağa makası sokup kestiği sırada feci acı duyuyorsun...ama acı bir dk sonra kesiliyor ve rahat rahat yürüyorsun..

bence direk kestir...ama yürek lazım onu yaptırmaya...öbür türlü uyuşturucuydu dikişti boşver...tecrübe konuşuyor ;)[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b]
Mesaj tarihi:
aynı sorun bende var 2 yıldır gecen senede hayvan gıbı ıltehap yaptı gıttık cekıcez dedıler
ıltehaplı dokununca bıle yanan parmaga 6 ıgne vurdu uyusturmak ıcın kapadı laylaylam uyusturucunun etkısı gecınce hayatım kaydı sandım bı an off ne acıdır o oyle neyse ılk pansuman 4 gun sonraydı etler sargı bezıyle kaynamış o bezı cıkarırkenkı acıyı anlatamam yanı arkadaşalr vıdeo fılan cektı hatta bayılıyordum acıdan

sonra 4-5 ay yenıden cıkana akdar superdı dıgerı şişti onu kolonya ıle temızlıyerek bellı bır eyre akdar duzelttım sonra cektırdıgım bır daha battı ıltehaplı gıbı oldu annem ısrar ettı manıkucu gelmesı lazım fılan dıye
kız geldı ıcıne ettı ıkısınınde ıkısıde şiş ve iltehaplı sımdı manıkurcuyude kovaladım sınırden

habıre kanıyor ve şişiyor şimdi yazında cektirmem hayatta imkansız yanı o sargılarla fılan bu sıcakta oturulmaz 1 hafta yataga baglanıcan otomatık zaten yuruyemıyosun cunkı sargıdan

işin zor yani benimkide zor gerçi ama bence çektirtme degmez o acıya başka bir yol ara bulursanda haber evr ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
ya iste benim obur ayaimdada vardi kestiler ole gecmedi ama bi sure sonra ben kestim faln filan kendisi gecti :P ama o 2 ay faln surmustu bu 1 yıldır boyle kesemiorm bunu onun sadaece sağ tarafindaydi bunda parmağın 2 tarafindada batior ve iltihap var onun icin mudhale yapmak istemiorm yarin doktora gidicem ben sole dusunuyorm doktordan iltihap i kurutmak icin bi ilaci isticem ondan sonra kendim kesmeyi denicem
Mesaj tarihi:
isterseniz tırnakların son hallerini çekip yolliyim? çok garip bir şekil aldılar ama hiç batma felan yok...tedavi yönteminide ince ayrıntılarla anlatabilirim..[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b]
Mesaj tarihi:
ben sskya 3 kere kol kırığı 4 kerede tırnak çekimi için gitmiş adamım...

şimdi benim kolum ne zaman kırılsa alçının açıldığı bir oda vardı..adı pansuman odası sanırım...bir sedye vs de var orda..

işte sıradan bir haziran günü tatile gitmeden önce iki ayakta iltihaplı halde gittik hastaneye..bizim tanıdık hasta bakıcı orada...annemle bu konuşuyolar ben sedyede oturuyorum aletleri inceliyorum vs..

neyse geldi kadın işte bi krem çıkardı...sarı renkli...parmaklara sürmeye başladı...ne yapıyorsun vs derken kadın beni hiç takmadı..annemle muhabbete devam gülüyolar vs.. bende öyle kadını izliyorum...

krem soğukluk hissi veriyordu ama uyuşturmadı...yaranın içlerine felan sürdü...

neyse bu dışarı çıktı işte bi 4-5 dk bekledik..daha önce sağ kolum ters döndüğünden ameliyat olup yatılı kaldığım çocuk hastanesinde beni kontrol eden doktorla birlikte geldi..adam artık ooo gökhan naber vs. diyo...bi anda kapıyı kapattı..ulan dedim ne oluyoruz..beni bir ter basmış abi...kadın neyse uzan dedi...annem ben dışarı çıkıyorum diyerek bi çıktı..bi an göz göze geldik annemin gözleri felan aha kesin sıçtık dedim...

neyse yatırdılar beni
kadın bi makas çıkarmış...abi yani ağlıcaktım az kalsın..annem çıkarken kapıyı açık bırakmıştı...ama kapıyı kapatıcak şekilde duruyordu...

sonra hasta bakıcı makasın yanında kerpetene benzer bir alet çıkardı..bunların üstüne alkol döktü sanırım..ben sürekli soruyorum ne yapıcaksınız neden alkol döktün vs. bunlar beni hiçsallamıyolar...

kadın beni sedyeye iyice bastıracak şekilde yatırdı...ondan hiç beklemediğim bir güçle bacaklarıma bastırdı...sonra doktorda bastırmaya başladı

''Gökhan sık dişini olm birazdan biticek''..ben daha ne biticek demeye kalmadan adam bi girdi makasla...dur etme yavaş demeye kalmadan..ben çığlık çığlığa bağırırken...tırnağı kesti ve resmen tırnağı etin içinde kesişini iliklerime kadar hissettim...

sonra bi anda acıylabağırırken belime kadar doğruldum ve adamın kerpeteni kavrayıp köke doğru hareket ettirişini gördüm..

abi bir yandan acı bir yandan korku..bir yandan 2. parmağımada aynısının yapılacağı korkusu öyle bir bastırdıki...deliriyodum az kalsın..baktım annem arkasını dönmüş ben duvarları nasıl yumrukluyorum..kapının önünde millet paso içeri bakıyor ne yapıyor bunlar diye...

sonra neyse birinci parmak bitti...ikinciye geçtiler...onuda tekrarlamiyim ama herşey bittiğinde resmen sıfırı tüketmiştim...o inanılmaz acı ''Et tırnaktan ayrılır mı?'' deyişinin canlı tatbiki ile karşı karşıya kalmak..şu an bile içimi titreten bir tecrübe...ama işin garibi olay yaşandıktan 2 dk sonra tüm acının ve kanamanın durması...ve gayet rahat yürüyebilir duruma gelmem...

bence böyle yaptırın...5-6 dakikalık sonsuz acı ve 2 dk sonra ne kanama ne pansuman ne de acı...o günden sonra bir kez sol ayağım oldu ama o da kendi kendine benim çabalarımla düzeldi...

dediğim gibi baya uzun oldu zahmet edip okuduysanız helal olsun :)[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b]
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 05 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
e uyusturular orayi cektirirsin eger 1 senedir batiyortsa..
baska doktora git bak bakalim o ne diyor

Olmuyor işte çektirmeyle + çektirmeyi göze alabilceğini sanmıyorum.Ilk önce Batan tarafın Alt tarafını Yarıyorlar (Alt taraf tırnak ile et birleşen yer orayı yarıyorlar) Sonra Torna vida gibi bişeyle Tırnağını kaldırıyor.Çektiriyorsun.Amelyatlık yani... Ölsen bile daha iyi o acı ya dayanamıyorsun. REsmen makasla kesiyorlar etini sonra öyle çekiyorlar.Bence kes... Bendede tırnak batması var her hafta keserim 1 cm fln uzar :> Çektirince Yamuk çıkarsa ozaman yan basarsın işte...[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Mesaj tarihi:
bende de aynı problem var, yazın geçiyo, kışın tekrar batmaya başlıyo. birkaç doktora gittim çekmemin bi faydası olmayacağını söylediler. ben de antibiyotik bi merhemle pansuman yapıyorum kışın. yazın problem olmuyo :D[signature][hline]Hangimiz biraz şey değiliz ki...
Mesaj tarihi:
Furacin

Ben bayağı faydasını gördüm, ama reçeteyle satılıyor galiba. ama onu da sağlık ocağından halledersin :)[signature][hline]Hangimiz biraz şey değiliz ki...
Mesaj tarihi:
bende yapmıştım zamanında bi hata kavili kesmiştim parmağın iki tarafına böle hafiften bi dibe inme var .. düz kesmek en mantıklısı bide uzun tırnakla futbol falan oynamayın top çok sert olur bazen vururken tırnak kırılabiliyor öle olmutşu bana bide yalınayak dolaşırken sağa sola vuruyorum ilginç :p (görende dicek adam uzatıyor ayak tırnaklarını)[signature][hline]böö
Mesaj tarihi:
ha bi de iltihap kurutucu bir hap var onu alıyordum belirli aralıklarla...ama çok sık alırsanız lenf sistemine zarar veriyordu sanırım yada öyle bişi işte..[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b]
Mesaj tarihi:
ya diyorum bu tırnağın hep0sini almadanda yapıyolar bi dinleyin beni
estetik cerrah bulun bi tane
tırnağın sadece batan kısmını kesiyo uyuşturup
ayrıca bana ne sürdüyse özel bi krem sürdü,
sargıyla kanın birbirine kaynamaması için
3snde hiçbişi hissetmeden çıkardım sargıyı.

ama tırnağı çektirince ilallah diyosun hem ameliyatta hem pansumanda

ben sadece bi kısmını aldırdım çok rahatım 1 hafta falan bandajla dolaştım.
ilk 2 gün yukarda tutmam gerekti ayağımı,
ama bu paticik e girmemi engelleyemedi..[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Sonuç: Patiler ayak tırnaklarını adam gibi kesemiyor :D:D

Ayak tırnağı kesme tutorial isteriz.[signature][hline]Hangimiz biraz şey değiliz ki...
Mesaj tarihi:
bide o tırnak çekme muhabebbeti aklıma geldikçe bi garip oluyorum falan uyumaya çalışırken battaniyenin dışında bırakırsam ayaklarımı o düşünce gelirse birden böle battaniye altına sokuyorum eheh :p[signature][hline]böö
  • Yeni Oluştur...