trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gnçtrkcll ye üye olan arkadaşlarıma mesaj gönderiyorum kontör montör gelmiyor. sizde de öyle mi? turkcell bize yalan mı söylüyor?
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arasıra 1 kontör geri yüklüyolar. yoksa dediğin doru. hep göte hep göte :D[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bilmiyorum bana sık sık kontör gönderiyorlar mesajlarımda 1 kontör.sen gençtürkcelli olduğuna eminmisin?Onay mesajı falan geldi mi?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gnçtrkcll liyim. hattıma 1 kontör ender geliyor
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o zaman sizinkiler bana geliyor : ) çünkü bana gelmesi gerekenden fazla geri geliyor : )[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 müşteri hizmetlerini arasanıza..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
NeHi_R Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende gncturkcellıyım banada kontur falan gelmıyo aynı zamanda arada bı bır kontur gıdıo cogu zaman 2 kontur gıdıo[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 zaten 2 kontür basta gidiy sonra 1 kontürü geri yollıyolar ama bazıalrında sorun oluyo mesala bizim arkada fazladan kontür yolladıkları oluyo geri[signature][hline]:))) !!! ........................
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bendende hep kontür gidiyo geldiğini de görmedim, ama şikayetim yok, mesaj çekerken 2 kontürü gözden çıkarıyorum her halukarda :) ayrıca bildiğim kadarı ile sadece gnctrkcl lie birine msj atınca 1 knt gitmesi lazım.... siz yine de 444 0 535 bi arayın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet bazen gerçekten sorun oluyor. Geçen gün 24 kontörden 10a düşmüştüm sonra 30 a çıkardılar. O da enteresan bir olaydı. Ondan önce de yüklemiyorlardı böylece eşitlenmiş oldu. Bir de sanırsam hemen geri yükleme gibi bir olay yok. Uzun bir süre içinde de geri gelebiliyor.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Öne çıkan mesajlar