delihan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 temmuzun14 unde yenı bır server acılacagını duydum bu konuda bir bilginiz varmi acaba[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Gene mi yeni server. Valla bilgim yok. mesaj kasmak için atmıyorum bunu ama bence baydı bu yeni server hedesi. Bilmem siz ne düşünürsünüz.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 malezya serverı parasız olmuş doğrumu.inrirecem biraz bilgi pls[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Beramus açıldıktan 2 gün sonra Knight Online için açılan son server olacağını açıklamışlardı... Temmuz'un ikinci haftasında Knight Empire geliyor. Belki onunla karıştırmışsındır...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 KE malezya ve japko ile aynı olacak demi.birde japkodaki gibi herdakka item çıkcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: CaDoBaBa, 04 Temmuz 2005 23:03 tarihinde demiş ki: KE malezya ve japko ile aynı olacak demi.birde japkodaki gibi herdakka item çıkcakmı Yok.. Jap-ko, knight empire'nin epey bir editlenmiş hali. My-ko da pek fazla oynama şansım olmadığından bilemiyorum. Ama otijinal KE olursa jap-ko gibi olmaz.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Eu serverı falan diyodunuz 5 ay önce,orda durum ne? Aslında sponsor bulup bi Türk serveri acmak lazım oO[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sponsor bulmakta dert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ares zaten türk serverı :-P[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 doğru duymuşsun myko da açılıyor işte orijinal haberi ing bilmeyenler için süper olacak cillop olacak felam diyo :D NEW SERVER DEIMOS LAUNCHING!!! Dear Knights, We are glad to announce that we will be setting up a new server for our Knight Online community. The new server named Deimos will go live on the 14th of July and will come with updated happenings as a reward to our Knight Online community. - Experience Event. During the launch of the new server Deimos, we will be organizing an Experience event for all of our players. - Ultra Premium Service. The all new Ultra Premium Service will be available to all players and purchasable in the Power Up Store. Being an Ultra Premium Service user provides players with benefits and also a Reward Point system. All of this starts on the 14th of July![signature][hline]ehven-i şer, şerdir. [Bu mesaj fereke tarafından 05 Temmuz 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 nedir bu yeni server. USKO için mi MYKO içinmi JAPKO için mi?[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: fereke, 05 Temmuz 2005 09:29 tarihinde demiş ki: doğru duymuşsun myko da açılıyor :)[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende bu konuda bişeyler duydum bir söylenti var evet yeni server için fakat beramus ilk açılacağında biz aslında avrupa serveri diye bekliyorduk yani her bilgi doğru olmayabiliyor arkadaşlar fatihte bu konuda zaten bilgi vermiş son server diye[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet açılıyor ve geçmenizide şiddetle tavsiye ederim my ko da açılıyor server ve hiç edit olmıcak bir server herkes 0 dan editsiz olarak kascak ve ko emp da olması bir avataj daha sayılır.. elimde olsa bende başlıcam =l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 myko nedır bıraz bılgı werırmısınız yenımı acılıyor yada paralı bır servermı bir link verebilirmisiniz bu 14 undew acılacak servera baslamayı dusunuyoruz neler yapmalayız .. mesela oyunu baska biryerden mı indirmeliyiz? vs..[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 10 gün önce açılsaydı geçerdim ama artık çok geç benim için power up stora o kadar para harcadım :-P[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu exp event nedir ben hızlı exp artısı olarak anladım oylemı yoksa quest tarzı bır seyleri yapicaz diyorlar eger hizli exp artisi olursa bende usenmem valla gelir kasarım warior bi tane :p[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 14 temmuzda malezya serverına ek geliyormuş işte. parasız olarak.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 clienti bir turlu indiremiyorum bende mi sorun var anlıyamadım nasıl ve nerden ındırcem bu clienti yardim lütfen[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: delihan, 06 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki: clienti bir turlu indiremiyorum bende mi sorun var anlıyamadım nasıl ve nerden ındırcem bu clienti yardim lütfen burdaki mirrorların birinden indirebilirsin : http://files.filefront.com/KA_v1298_20050527/;3857909;;/fileinfo.html[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 allah razı olsun kardesım allah tuttugunu altın etsın benı nelerden kurtardın 3 le cekmeye calısıyordum cok saol[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar