MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: DamienThorne, 07 Temmuz 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Yahu bunlar dağdan bayırdan zehirli mantarları topluyorlar.Sonra bütün köy yiyor.Akşam geç saatlerde zehrin etkisiyle kafa yapmaya başlıyor tabi.O arada uçarken halusulasyon falan görüyorlar diye tahmin ediyorum.Yoksa allahın uzaylısı çay içen 3-4 teyzeyi neden taciz etsin? oh oh nası yazdın nası yazdın.. ama güzel yazdın..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 imdaat!!gülmekten ölüom!!!ana arkanda uzaylı varmış!!!hahaha[signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Babaaaa arkanda bişi varrrr Yerdeki pirnçleri kim dökdüüü laannnn uyumayın ulaaaannn :) Gibi Köylü hallerini düşünemiyorum..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=A00BBB77&date=07Temmuz2005 Burayı acıp izle diyin (Yarıldım Abi Bittim ben :) )[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com [Bu mesaj Daimon tarafından 07 Temmuz 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 abowww yaaaaaaaaa ne bu bole :P[signature][hline]go2hell
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bu oyumlar bir gün benim psikoljoimi bozucak ondan korkuyorum... gunesgayrimenkul - 07.07.2005 12:41 çayda bi sihir var abi:) hepte cay var işin içinde..yoksa bu mahlukatlar gezegenler arası seyahate cıkıpta turkıyede yanı dunyada cay molası vermıs olmasınlar..neden olmasın imkansız dıe bısey yoktur[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nedense 80lerden beri UFO UFO dediler yakaladık dediler nedense hep ellerinden kaçıyor .. Alla alla bi göremedik şu ufoları.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ufo (unidentified flying object) lara inanıyorum valla ben[signature][hline]go2hell
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Zamanında arkadasımın hazırladıgı bir site vardı http://www.geocities.com/ufocutr/ bi bakın derim Go2hell bak bakalım kımın sıtesıymıs tanırsın sen :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Dwn, 07 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: nedense 80lerden beri UFO UFO dediler yakaladık dediler nedense hep ellerinden kaçıyor .. Alla alla bi göremedik şu ufoları. Nasa o radara yakalanmayan, yok bilmemne uçakları. şimdi netten arayıp resim koyamıcam ama ABD çoğu uçak teknolojisini AREA 59 TOPSECRET denilen meksikadaki 50 yıldır dışarıya bilgi sızdırmadan elde ettikleri bilgiler sayesinde geliştiriyor. Kısaca ROSWELL...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 tanırım tanımammı :) yapmıs zamanında ama resim sux ya :)[signature][hline]go2hell
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ee o zaman ufaktı sımdı buyudu yaklasık 5 -6 senelıktır o fotograf belkı daha cok:P[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahah ben yazacaktım roswell diye ,süper olay roswell 47 nin yanına kapadokya 05 geldi sevinelim, Hangar 18 i know too much...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Öne çıkan mesajlar