Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapadokya'da Kepce kulaklı Metal Uzaylı paniği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Nevşehir'in Sulusaray Kasabası sakinleri UFO ve uzaylı gördüklerini iddia etti. Balkonda çay içerken uzaylıların gökyüzünde karşılarına çıktığını öne süren köylü kadınlar, uzaylıları kulakları uzun bir robot olarak tanımladı.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabası sakinleri arasında ufo heyecanı yaşanıyor. Kasabanın çeşitli mahallelerinde UFO gördüğünü iddia eden vatandaşların sayısı 20'yi buldu. Sulusaray Kasabası'nın Sultan Alaattin Mahallesi'nde geçtiğimiz akşam misafirleriyle evinin balkonunda çay içtikleri sırada gökyüzünde garip bir cisim gördüklerini ve ardından uzaylıların araca bindiğini söyleyen Sevdiye Sağlam (57), uzaylıların metal renginde olduğunu ve uzun kepçe kulaklı bir robota benzediğini söyledi. Sağlam, "Balkonda 4 kişi çay içiyorduk, bu arada karşı balkondan komşum arkanızda 'uzaylılar var' diye bağırdı. O sırada bir baktım 3-4 tane garip canlı. Aynı reklamlardaki robota benziyordu; ancak kulakları uzun kepçeydi. 1 metre boyundaki bu yaratıklar havada yürüyerek bir araca binip uzaklaştı. Ben bağırmadım; fakat yanımdakiler korkudan bağırdı, bu sırada uzaylılar hızlandı" dedi.

Sevdiye Sağlam'ın gelini Emine Sağlam da, uzaylıların çok hızlı hareket ettiklerini ve onları uzaklaştığında dürbünle izleyebildiklerini kaydetti. Kasaba içinde uzaylıları gördüğünü iddia eden Osman Bilgiç ise, arkadaşlarıyla kahvehane önünde çay içerken UFO gördüğünü ileri sürdü. UFO'yu ilk gördüğünde uçurtma sandığını belirten Bilgiç, "Ben önce ne olduğunu anlamadım. Metal renginde garip bir şeydi. Yeni model bir uçurtma sandım. Daha sonra ise gökyüzünde ipsiz gezdiğini görünce arkadaşlarla hayrete düştük" diye konuştu."
"Balkonda 4 kişi çay içiyorduk, bu arada karşı balkondan komşum arkanızda 'uzaylılar var' diye bağırdı. O sırada bir baktım 3-4 tane garip canlı. Aynı reklamlardaki robota benziyordu; ancak kulakları uzun kepçeydi"

Eeheh:)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
"Ben bağırmadım; fakat yanımdakiler korkudan bağırdı,"

adam iyiymiş.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
uzaylılar var ve reklamdaki robot bitirdi benide. hyr bide bu uzaylılar nıye hiç kadıkoy meydanına inmezde gider kuytu köşelere inerler. yada git insan olmayan yere in , kimseyi kastırma.[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
said:
Head, 07 Temmuz 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
"Ben bağırmadım; fakat yanımdakiler korkudan bağırdı,"

adam iyiymiş.

amcam çizdirmemiş karizmayı :P[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

Mesaj tarihi:
said:
Daimon, 07 Temmuz 2005 11:55 tarihinde demiş ki:

"Ben önce ne olduğunu anlamadım. Metal renginde garip bir şeydi. Yeni model bir uçurtma sandım. Daha sonra ise gökyüzünde ipsiz gezdiğini görünce arkadaşlarla hayrete düştük" diye konuştu."
"Balkonda 4 kişi çay içiyorduk, bu arada karşı balkondan komşum arkanızda 'uzaylılar var' diye bağırdı. O sırada bir baktım 3-4 tane garip canlı. Aynı reklamlardaki robota benziyordu; ancak kulakları uzun kepçeydi"

şu ikisi süpermiş
ahah=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Ne var bunda Celık Kapadokyayı gormeye gitmis uzaylı gorduk diye tırsmıslar. :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
Tuz golu var ya ondandır belkı Biyerde okumustum Uzaylılar tuzu sevıyormus onun iç.in tuz golu cevresınde goruluyormus. :) Uzaylıları ortaya cıkartmak için bir yere tuz atalım bide pusuya yatalım belkı yakalarız 1 tanesını :) tas atmakla olmaz bu işler Bkz: Gora :) ne guzel yakalıyor dimi uzaylıyı :) eheh[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
adamlar fazla e.t. izlemiş uheau uzaylılalrın havada yurumelerine koptum[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
zuahaha
sadri alışık vardıya bi filmi (acaba onunmuydu) böle bi tip vardı kılıktan klıga giriyodu. yüzüne dokunarak tuz emiyodu falan
zuahahahah[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
Evet sadri Alışığın filmiydi :) Turkıyenın gelmıs gecmıs en guzel Uzaylı filmıdır :) zuahhaha Abi kırılma noktasına geldım yaa :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
Doğuyu kadıköyü bırakın. Hiç mi mantıklı bi adama denk gelmez bunlar! Yada bunlar işini çok iyi biliyor.

"nasılsa bunlara inanmazlar" edasıyla yaklaşıyorlar sanırım :-)[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Temmuz 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kapadokya bi vampir klanının merkeziydi...Diyeceksiniz bana ne , bilemiyorum aklıma geldi yazdım :B

Sadri Alışık'ın o filmi külttür abi , "kompüter , bu haftaki loto sonuçlarını söyle bakiyim"[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
O film de en guzelıde Kapılar acılırken cıkan sesler heralde agızlarından cıkarıyorlardı Fuuusst Fussst :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
Yahu bunlar dağdan bayırdan zehirli mantarları topluyorlar.Sonra bütün köy yiyor.Akşam geç saatlerde zehrin etkisiyle kafa yapmaya başlıyor tabi.O arada uçarken halusulasyon falan görüyorlar diye tahmin ediyorum.Yoksa allahın uzaylısı çay içen 3-4 teyzeyi neden taciz etsin?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
-Arkanda uzaylı var

- Sensin arkanda uzaylı var ...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
  • Yeni Oluştur...