Brigand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben ev kurunca benim ustume olmuyor ev sahipsiz gozukuyor bu yuzden de ev scriptleri calısmıyor ne yapacam? insc ve diğer skill menulerinin script lerini indirdim ama olmuyor scrola tıklayınca ustte kucuk bir menu cıkıyor sadece. ancak .dialog d_m_inscription ve dialog d_house_public komutları ile görebiliyorum ama bunun içinde plevel olması gerekiyor. yardım edin pls.
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 anladiğim kadariyle nebula scplerini kullaniyorsun. onu düzeltmek için sphere scriptin içindeki bütün scpleri sil yerine nebula scplerini extract et sorunsuz çalışır.[hline]Ben bir Kucuk Hamsiyim.
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sağol ama nbl scriptlerinin tamamını nasıl bulacam sitede scriptler parca parca? nebuladakine çok benzeyen insc menu script i var ama scrola tıklayınca acılmıyor. .dialog komutu ile acılıyor.
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Valla yeni gordum sağolsun bronx scriptlerini koymus oraya sağol.
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sorun hallolduysa sorun yok:)[hline]Ben bir Kucuk Hamsiyim.
Öne çıkan mesajlar