Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim hasta hevhevim..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar
Geçen seneden beri köpeğimde bir hastalık var. Götürmediğimiz veteriner, denemediğimiz ilaç kalmadı ama geçmedi yavrucumun hastalığı. Site hazırladık belki yardımcı olur uzmanları diye. Tanıdığınız yada siz birbilginiz varsa ulaşıma geçerseniz çok mutlu olurum.
sitesi burdan: Klik
Mesaj tarihi:
Çok üzüldüm =o/ umarım kısa zamanda bir şifa bulunur =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Mesaj tarihi:
ankara unıversitesi veteriner fakultesınde öğrenciyim. fakultede kim ilgilendi.ismini hatırlıyormusunuz?
belki fakulteden daha ii yararlanmanıza yardımcı olabılırım.

[Bu mesaj scarab tarafından 06 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun. alandaki ilk görevim bu tip topicleri sticky yapmak. fakat ne yazık ki alandaki sticky topic sayısından hiçbir yarar sağlamıyor (pati pet yarışması sonlanabilirse çok iyi olacak )
:([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
ilk doktorun dediği mantıklı gibi. Bence bizde kaç yıl aynı mamayı yesek biz dede bazı problemler olurdu gibi geliyor. Türkiyede bi çözüm yoska gittiğiniz veterinerler aracılığıyla falan yurt dışındada bi araştırma yapın bence.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Mesaj tarihi:
gecmis oolsun bu arada seni kutlyarm bir cok insan bu gibi durumlarda vefasızlık gösterip köpeklerini atıyolar barınakalar yada daha kötüsü sokaklara isallah hastalıktan kurtulur köpegin[signature][hline]:))) !!!
........................
  • Yeni Oluştur...