Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Şortu tercihiniz??

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

git çarşıya ne alırsan 5 milyondan al bi dene dizaltı şort ne kasıon.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

Şort mayo demişsin, ama ben yine de şiddetle "boxer tipi slip" öneriyorum.

Hem deniz kazalarından sakınmış oluyorsunuz, hem de vücudunuzda kurumak bilmeyen ve kıyafetle suya girmiş hissi uyandıran şort ve türevlerinden daha rahat ediyorsunuz.

Birkaç handikapı var tabi:). 90'ların başına kadar giyilen birşey 2000'li yıllarda pek normal karşılanmıyor sahillerde. Çevrenizdekiler uzun uzun sizi süzüyor ve bakışlar bir süre sonra rahatsız edici bir hal alıyor.

Rahatlığınızı ön planda tutuyorsanız, Türk mantalitesinden uzaksanız, başkaları ne der diye düşünmüyorsanız ve vücudunuza güveniyorsanız mutlaka "slip" tercih edin derim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

quick silver ın water magic leri var süper. ıslanınca deseni çıkıyo. Ama geçen geziyodum O'neilla aşık oldum resmen. Süper mayoları var ama 112 ytl hepisi. Ben gittim pumadan aldım bu sene gayet güzel sade bi model çıkarmışlar tebrik ettim pumayı :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Basit olarak siyah bir tasarıma sahip bir mayoya sahibim.. Bazı yerlerinden cizgiler dolasıyor.. bir tarafında da Billabong yazıyor..

Markasıda tahmin ettiginiz gibi Billabong. Aman fiyatını sormayın.. İzmir YKM den aldım (arkadaslar arasından verdigimiz isim Yediginiz Kazıktan Memnunmusunuz?).. 95ytl.[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...