Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bn almştm quicksilver dan geçen sene siyah-kırmızı renklerinde çok tatlı bişi:) Tavsiye ederm yani;)[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Boyner'de güzel mallar vardı. Ben 2 tane aldım mesala. Uzun uzun mis gibi. Normalde diz altı olması gerekenler 1.92 -lik boy sayesinde düz üstü oldu o ayrı. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dil altı olanlarda haşema gibi duruyor zuıashd[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Dorsia, 05 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: Ben iki tane aldim 2 for 55 USD Bir Oneill bir Billabong Guzel modeller var... Ama beyaz beni acmiyor siyah aldim... nerden aldın?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 billabong[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 git çarşıya ne alırsan 5 milyondan al bi dene dizaltı şort ne kasıon.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Şort mayo demişsin, ama ben yine de şiddetle "boxer tipi slip" öneriyorum. Hem deniz kazalarından sakınmış oluyorsunuz, hem de vücudunuzda kurumak bilmeyen ve kıyafetle suya girmiş hissi uyandıran şort ve türevlerinden daha rahat ediyorsunuz. Birkaç handikapı var tabi:). 90'ların başına kadar giyilen birşey 2000'li yıllarda pek normal karşılanmıyor sahillerde. Çevrenizdekiler uzun uzun sizi süzüyor ve bakışlar bir süre sonra rahatsız edici bir hal alıyor. Rahatlığınızı ön planda tutuyorsanız, Türk mantalitesinden uzaksanız, başkaları ne der diye düşünmüyorsanız ve vücudunuza güveniyorsanız mutlaka "slip" tercih edin derim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dediin %100 dooru ewt slip raatlik olarak mukemmel ama bn dail bicok kisi tipni biraz garipsediimizden buralarda giyemiyoruz ama yabanci ulkelerin genclerinde cogunliukla gorddum bi mayo tipi...[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 quicksilver o'neill ikisi yeterde artar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 quick silver ın water magic leri var süper. ıslanınca deseni çıkıyo. Ama geçen geziyodum O'neilla aşık oldum resmen. Süper mayoları var ama 112 ytl hepisi. Ben gittim pumadan aldım bu sene gayet güzel sade bi model çıkarmışlar tebrik ettim pumayı :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaw fazla kıllı bacaklar için önerisi olan var mı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 weet tüy sökücü sprey plz :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 boxer tipi slip .. bende öneriyorum : ) Avrupa' da kızlarda moda olan tanga bikiniler Türkiye' de de yaygınlaşsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 havai.. quickksilver...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: asit, 07 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki: boxer tipi slip .. bende öneriyorum : ) Avrupa' da kızlarda moda olan tanga bikiniler Türkiye' de de yaygınlaşsın lütfen. imdaaat![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 quicksilver'ın beyaz fon uzerine turuncu ve gri palmiye yapragı gibi bi modeli, cok tatlı, tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Basit olarak siyah bir tasarıma sahip bir mayoya sahibim.. Bazı yerlerinden cizgiler dolasıyor.. bir tarafında da Billabong yazıyor.. Markasıda tahmin ettiginiz gibi Billabong. Aman fiyatını sormayın.. İzmir YKM den aldım (arkadaslar arasından verdigimiz isim Yediginiz Kazıktan Memnunmusunuz?).. 95ytl.[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar