Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Gülüyoruz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insan dedigin güler .

cesit ortamlarda cesitli sebepleri vardir .

evrim gecirdik guluyoruz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
İnsanın o anki ruhsal durumuna bağlı bişi ya..
İhtiyaçtır bence..insanın moraline bağlıdır..
morali yüksek biri güler...neşelidir..
bide bişi daha var bence insan şaşırdığı şeylere güler..(beklemediği şeylere tepki olarak)
birinin düşmesi,bi fıkra,saçma bi söz falan filan :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
beynimizin büyük bir bölümünü gülme ile ilgili kısımların oluşturduğunu biliyormuydunuz?

(Biyoloji hocam sağolsun ben biliyordum :) )[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
nıye kasıyoruz dıye bende yenı konu acıcam
kasmayın kendınızı daha onemlı konlar konusun :P
gulun gecın :) :) :) :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
said:
hyde, 07 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
nıye kasıyoruz dıye bende yenı konu acıcam
kasmayın kendınızı daha onemlı konlar konusun :P
gulun gecın :) :) :) :)

şöyle bi konu dışına göz at ne kadar önemli bi konu olduğunu faredersin :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 07 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
mutluluk hormonu salgılayıp beyinde reaksiyona girince gülümsüyoruz

hayir gulunce seratonin salgiliyor beyin . horman salgilandigi icin gulmuyoruz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Ha bide kıç ile gülme vardır.Bunuda unutmayalım...[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Mesaj tarihi:
joker valla bende çok düşünüm.
Mesela bi adam bi espriyi yapısoun gülmüo diğer adam gülüğo.
tamamen zaman mekan mesleesi. mesla aynı espriyi başka zmana yapsan gülebilitesi oluyo adamın ama neden bole oluyo. Yani adam bazen gülebilio espriye. dur annatamadım.

Şole ki; bir adama bir espriyi yapısouyn gülmüo, aynı espriyi başka zmanda başka yerde yapınca gülüo. Çok garibnime gitti doğrusu. bir baba olarak verdim kararı. anında ters bi u dönüşü. doğru hayvanat bahçesine. biliyorum ayıp oldu mama hakim bey zar zor girebildim içeriye..[signature][hline]
King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Mesaj tarihi:
gülmek bizim kontrol edebildigimiz cogunlukla derste mesela lisedeyken kendini tutamazsın gulmemen gerektigi halde bisey komigine giderse gulersin yani bizim elimizde olan bisi diil cogunlukla fazla eglencenin dısa vurumu fiziki bir olay vucudun bir tepkisi hapşırmak gibi
Mesaj tarihi:
"Bilim Teknik"te bi' yazı vardı şöyle bi' cümle vardı galiba;
aslında normalde bize kötü gelen şeylerin abartılarak gülme sağlanırasfdşöfçsaös hmm çok saçma oldu be yok cümle böyle değildi siz dikkate almayın...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 07 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
pff mavi ben yapacaktım onu :(
bence insan üstüne yakışanı giyince güler
o_O

LOL abi çok iyiydi bu yorum ehhe yarıldım gece gece[signature][hline]oh yeaa
Mesaj tarihi:
said:
bence insan üstüne yakışanı giyince güler

bu lafı bence bu nedek denınce soyleyın daha guzel
orn: realiti ne demek?
- insanın kendıne yakısanı gıymesı hahaha .[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
manyak oldugumuzdan guluyoruz hatta "KOPAN" ve " YARILAN" insanlar daha da manyak (mesela ben)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
çnkü biz manyagız...

*!HaHa Ha*[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...