Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkadaslar uye yazan yerin altinda isaretler var onlar nasil geliyor bizmi yapiyoruz yoksa kurucularmi bi tam aciklarmisini..
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 onlar yaptığın işlere gore değişir... mesela cok yazı ve şiir gondermişşsen edebiyat odulu alırsın cok mesaj gonderirsen mesaj odulu alırsın herkesin diline düşersen (!) title alırsın falan...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 msg sayına gore madalya geliyor eğer onu demek istiyosan armorlu arkadaslarda Town Watch paticik görevlileri[signature][hline]go2hell
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir sürü abuk sabuk mesaj atarsan kısa sürede sahip olabilirsin birçok kişi gibi 1000-5000 ve 10000. mesajlarda madalya alıyosun onun dışındakiler yoneticiler tarafından veriliyo mod-yarışma vs[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fetihi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected]
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eğer firefox kullanmıyorsan onların üstüne geldiğin zaman ne işe yaradığı yazıyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Garbage bölümüne 1000 mesaj atarsan hiç kimsenin görmediği bi madalya alabilirsin.. Ps. kimseye söyleme.. yaa yaa...[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Burada aradığını bulabilirsin.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: ultrAslan, 07 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: eğer firefox kullanmıyorsan onların üstüne geldiğin zaman ne işe yaradığı yazıyor. Explorer dada yazıyor :([signature][hline]go2hell
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nasıl yazmıyor i.e'de? basbaya yazıyor şimdi test ettim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eee adam zaten firefox kullanmıyorsan görürsün yazmış :)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ana ben körüm pardon apocan :([signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yanlış anlamış ehe :)[signature][hline]chuck!
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 harbi firefox hariç diğerlerinde gösteriyor.. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: HymnOfSnuk, 07 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki: yanlış anlamış ehe :) yüklenmeyin üzerime ağlarım bak :(([signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar