Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir rica yardimci olurmusunuz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir sürü abuk sabuk mesaj atarsan kısa sürede sahip olabilirsin birçok kişi gibi
1000-5000 ve 10000. mesajlarda madalya alıyosun onun dışındakiler yoneticiler tarafından veriliyo mod-yarışma vs[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk
ne davamızdan vazgeçtik
kız dedigin istanbul gibi olmalı
fetihi zor fatihi tek.

Mesaj tarihi:
eğer firefox kullanmıyorsan onların üstüne geldiğin zaman ne işe yaradığı yazıyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Garbage bölümüne 1000 mesaj atarsan hiç kimsenin görmediği bi madalya alabilirsin..
Ps. kimseye söyleme..
yaa yaa...[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
Burada aradığını bulabilirsin.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 07 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
eğer firefox kullanmıyorsan onların üstüne geldiğin zaman ne işe yaradığı yazıyor.

Explorer dada yazıyor :([signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
harbi firefox hariç diğerlerinde gösteriyor.. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
  • Yeni Oluştur...