KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 beyler hani şöle şekil değiştiriyorlar ya dk yada stegodon falan oluyolar yada kecconn , yani şekil değiştirmek için hangi kağıdı kullanıcaz. Bide cursed upgrade deil sadece upgrade kağıdını nasıl kullunıcam upgrade olmayan item i nasıl upgrade yapcm yardım lütfen ? :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 upgrade olmayan itemi upgrade yapmak terimi söylemesi gayet eğlenceli bir şey :) (deneyin bak ben eğlendim söylerken :P) Ama yapamazsın. Cursed dan farkı başarma şansı sadece normal upgrade scrollun. Transform Scroll senin dediğin. Yaratıklara dönüşebiliyorsun lvl a göre. 250k ya satıyorlar Moradonda onları. Tabi güçlü adamlar varsa Abyss'in 18. yada 17. katına çıkıp Ghost warior kesebilirsin.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya ben upgrade işini anlayamadım nasıl oluyor şimdi bende 41 lik dagger ar ama upgrade deil nası upgrade yapcam bande upgrade scroll ar onla olmaazmı yalnız upgrade scroll
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Upg scrollar upg itemleri geliştirmeye yarar. Upg olmayan bi itemi upg item şekline getirmez. Upg olmayan itemler o haliyle kalır.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Zaten upgrade yapabileceğim itemin üstünde upgrade item yazar Mor Yazıyla[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya transformation gem ne işe yarıyo peki.? Mor renkli yamuk bir taş içinde kımıl kımıl bişey parlıyor. Nasılk kullanacaz onu yaf.Tıklıyom olmuyo çekiyom atıyom sallıyom.Hiç bişey olmuyo.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Öne çıkan mesajlar