soldier_wd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Valla gaza geldim aldım.. bakalım ne olacak download ediyor steam su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben de aldim. pirates gold vardi bi ara, onu da severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 alcam galba ben de :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben kendi sehrimi kurup kalkındırdıktan sonra bıraktım oynamayı. cunku oynasan oynanır. sıkılamadım şu oyundan. bilgisayarımda olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 grafikler rezalet tabi =P var mi patch felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 almak uzereyim de bilmiyorum ya, ben civilization fln deli gibi oynardim. diyordum en azindan colonization gibi ama daha detaylidir diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 civilization gibimi turn basedmi bu oyun ? su anda pcde IV colonization var 2 saat sonra baydim biraktim. simdi grand ages rome diye bisi buldum city-build ama oda baydi. bu oyun sarar diyosaniz indircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pirates oynamadiniz mi abi hic? boyle sega master system'de felan vardi. pcde vardi. ne biliyim yani bu oyun tamamen deniz ticaret-sava$ oyunu. tamamen denizde geciyo. gemi kaptanisin i$te oyle du$un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Odeon said: civilization gibimi turn basedmi bu oyun ? su anda pcde IV colonization var 2 saat sonra baydim biraktim. abi civilization'dan baydiysan 2 saat sonra strateji oynama dicem agir olcak nese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oyunu nasil windowed cali$tiririz ? -windowed ve -sw yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 forumdaki yorumlardan gaza gelip indirmiştim büyük beklentiyle ve aradığımı bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ben bu trade route olayına yetemedim ilk defa böle ticaret simulasyonu oynuorm bi türlü kar edemiorm bu otomatik rota olayında ne sekilde çizersem çizeyim rotayı ya zarar ediorm ya da çok çok az bi kar gelior.Biri böle küçük bi tuto ile genel mantıgını anlatabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ben de baydim ticaretten. pirates'a dondum. ama bu tarz ba$ka oyun varrsa bilmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aslinda boyle escape velocity serisi tadinda bi oyun ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar