eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ahaha bugun fotomac daki baslık vieri cimboma hehehe[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: MoMo, 04 Temmuz 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Vieri Cimbom yolunda Galatasaray, İnter'den ayrılan İtalyan golcü Vieri'yi transfer etmek için düğmeye bastı. Aslan, Christian Vieri'nin peşinde... Dış transferde dünya yıldızlarına talip olan Sarı-Kırmızılılar'ın yeni bombaları Vieri. Federico İnsua'yı Boca Juniors'a kaptıran Galatasaray, gözünü İnter'den ayrılan tecrübeli golcü Christian Vieri'ye dikti. İtalyan forvetin menajeri Sergio Berti dün yaptığı açıklamada 32 yaşındaki futbolcuya Galatasaray ile birlikte Olympiakos ve CSKA Moskova'nın da teklifte bulunduğunu söyledi. Vieri kimdir? 12 Temmuz 1973'te doğdu. 45 kez İtalya Milli Takımı'nın formasını giyip 22 gol kaydetti. 04.07.2005 Kaynak : Fotomaç oha abi ya direk senaryo yazmışlar :D[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bütün gazeteler anlaşmış Vieri Gs ya gelebilir diyor. Bir Gs lı olarak içimden yavaş diyesim geliyor.Hangi parayı adama vercez acaba?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: insight, 04 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Ya ne adamlarsınız hemen muabbeti çevirdiniz yok UEFA yok SUPERCUP. Nereden nereye walla Ne zaman ki insanLar konuLarı saptırıp sözü GALATASARAYın maLi durumuna getirirLerse karşıLarında ASLAN gibi aLınmış 2 tane kupa görürLer ; Biri UEFA kupası diğer SUPERCUP varsa daha iyisi sizde buyrun gösterin[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 herhangi bi oyuncunun trasnfer topicinde gazete yalanlarıyla topic zıvanadan çıkıyo hatta çoğu topic karşılıklı atışmaya dönüo şöle direk bi atışma topici yapıpı kurtulsakmı naapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 @ Azmodai ; gördüğüm kadarıyLa konu başLığı " Vieri Interden ayrıLdı ". Ve Vierinin Interden ayrıLmasını GALATASARAYın maLi durumu iLe aLakaLı haLe getirebiLiyorsan , aynı şekiLde bende 2 tane ASLANLAR gibi kazanıLan kupayı içinde GALATASARAY oLan her konu iLe aLakaLı haLe getiririm. Sonunda ikimizde aLakaya musakka der birbirimize bakarız :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Gazeteler başka türlü satamaz ama dimi azmodai? Her manşete inanmıyosundur eminim. Bi zamanlarda fener robinhoyu almıştı Bjk hasselbainki (böle yazılıyodur heral) Gs Figo..vs.vs. leri. Gazetelere inanmam.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Azmodai, 04 Temmuz 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Gazetelerde bugun manset olmus VIERI GSYE GOZ KIRPTI diye falan, millette onun ustune yorum yapmis. gordugun gibi GAYET alakali :) O gazeteLerin çoğuda GALATASARAYdan bahsederken UEFA ve SUPERCUP sahibi diye yazarLar , gördüğün gibi benimki de en az sizLerin ki kadar aLakaLı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 04 Temmuz 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 @ insight ; insanLar geneLde işLerine geLen şeyLere , yani inanmak istedikLeri şeyLere inanırLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Mave, 04 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: @ insight ; insanLar geneLde işLerine geLen şeyLere , yani inanmak istedikLeri şeyLere inanırLar :) Haklısın walla :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: insight, 04 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Gazetelere inanmam. owenin 12 milyon$ dolar ettigini fanatik gazetesi haberi ile kanitladigini dusunen, bu topici bile dunyanin en yalan gazetesi fotomacdan alinti yaparak yazan ve neredeyse butun bilgilerini bu tur yalan gazetelerden elde eden biri icin super bir cumle.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 iyide ne alaka bir ornekle butun gazeteler hakkında bi genelleme yapamazsın... konumuza donersek vieri nin gs ye gelmesi zor... bundan 3 yıl once fanatik gazetesinde gs Zidane için 80 milyon dolar teklif etti diye yazıyodu......[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 vieri yavaş gelsin galatasaray a, paramız yok ki. ben vieri yi premiere ligde görmek isterim, manchester utd. veya tottenham alır inşallah[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 milan ile 2 yillgina anlasmis...[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Evet vieri milanda geçmiş olsun gs :O[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 geçmiş olsun değil zaten alamazdık + türkiye'ye gelmesi çok zor. adama fenerbahçe'yi tanıyor musun demişler o kim, Galatasaray'damı oynuyor demiş. böyle bi adam :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 vieri milan da oha ya deprem direk milano sallancak seneye derbilerde[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Milan çok aptal bir transfer yaptı...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 milanla sozlesme imzalamıs. Ingiliz ve Ispanyol takimlarından gelen teklifleri degerlendirmeyip Italyada kalma nedenide Italyan milli takımına girmek istemesiymis...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 toplam 5 maç oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 crespo,sheva,thomasson,vieri sağlam forvet hattı oldu milanın,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Smoke, 06 Temmuz 2005 11:40 tarihinde demiş ki: Milan çok aptal bir transfer yaptı... [signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 insanda 1 tanede genç forvet olur,bu kadar tecrübeli isimlerin arasında kendini yetiştirir...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya bence asıl amac intere kıllık olsun taraftara klube darbe olsun...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bütün sezon kLübeden seyreder artık maçLarı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar