karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 çok ayıp ya, ulusal marşını bilmeyen milletvekili mi olur.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 oluyor demekki.Ben bunu izlediğimde pis koptuydum yaw... Adam Çatma vurma hilal bişeyler dio ehue yarılmıştım... Ama durum vahim.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 o olayı sıra gecesine çeviren herife ne demeli direk türkü söylüyor off be
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eeeee karakedi bunlara bildiği halde oy veren türk milletinde suc.[signature][hline]go2hell
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ne bu ya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
thecrow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bunu ilk izlediğimde kopmuştum.kısa boylu ufak herif çok geyik :D.[signature][hline]"it can't rain all the time" "victims... aren't we all?" Kings Of Chaos(Lütfen bir tık!)
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben bunları işadamı diye biliyordum, milletvekili olduğundan emin misniz?[signature][hline]no longer mere earthbeings and planetbeings are we, but bright children of the stars! and together we shall dance in and out of ten billion years, celebrating the gift of consciousness until the stars themselves grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning.
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eminim ben, ayrıca komik ya :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eet milletvekili. İş adamıda olsalar istiklal marşını bilmek zorunda ayip yani :)[signature][hline]go2hell
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 geçen sene çok büyük tartışmalar yaratan bu olaydan sonra, acaba dedim, bende köy yerinde büyüsem, en son istiklal marşını lisede okumuş olsam yaşımda 45-55 aralığına geldiğinde unutur muyum istiklal marşını? kesinlikle evet, bu kadar yüklenmemek lazım :) gülmenize bakın.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hadi unuttun diyelim , niye okumaya devam ediyosun bırak kalabalık okumaya devam etsin :9 yandaki amcaya verdi mikrofonu hayatının hatasını yaptı zaten...[signature][hline]chuck!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok bu unutma falan deil ya resmen bilmiyo[signature][hline]go2hell
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hayir unuttuysa falan nie cikip soylemye kasarlarki anlamam[signature][hline]
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kameralar çekiyo, söylemesse daha kötü konuşulurdu arkasından[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sanki simdi farksız :)[signature][hline]go2hell
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eh işte yapmış bi hata abisi kızmayın :P[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 oha okuze bak ya..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ahah en güzel tepki buydu :9[signature][hline]chuck!
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ortadaki amcam daha bi rekor gorgma sonmez bu safaglarda yuzen alsancagg gahraman ırgıma bi sö sönme senmeden o benim miletimindirr ancag[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yazık hepsine[signature][hline]go2hell
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Milletvekili seçilme kıstaslarının değiştirilmesi lazım bence. İlköğretim (ya ilkokul) mezunu olma şartı aranıyordu yanılmıyorsam. Onu lise hatta üniversite mezunu diye değiştirseler daha iyi olur diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz bu konuda[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ohaa ya yuh yani... adamlar marşı sölerken bi ara çökertmeden giriyodu ortadaki ama digeri topladı allahtan melodiyi.. rezalet bişey ya.. bunu üzerine ne denilebilir ki..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
nitromagus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bilmiyorsun madem sus be kardeşim! Çok sinirlendim. Bir de gülüyorlar!
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya anlıyamadıgım sey var ne demek yani 45-50 yaslarinda unutmak normaldir. varmi boyle bisey ya!! demekki aramızda hala istiklal marsinin ne anlama geldigini bilmeyenler var!!! gidin arastirin ogrenin istiklal marsi nedir neyin semboludur ondan sonra eminim utanırsınız unutabilirim demekten!!
Öne çıkan mesajlar