Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal Marşını bilmeyen MilletVekili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oluyor demekki.Ben bunu izlediğimde pis koptuydum yaw... Adam Çatma vurma hilal bişeyler dio ehue yarılmıştım... Ama durum vahim.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Mesaj tarihi:
ben bunları işadamı diye biliyordum, milletvekili olduğundan emin misniz?[signature][hline]no longer mere earthbeings and planetbeings are we, but bright children of the stars! and together we shall dance in and out of ten billion years, celebrating the gift of consciousness until the stars themselves grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning.
Mesaj tarihi:
oha okuze bak ya..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ortadaki amcam daha bi rekor

gorgma sonmez bu safaglarda yuzen alsancagg
gahraman ırgıma bi sö sönme senmeden o benim miletimindirr ancag[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Milletvekili seçilme kıstaslarının değiştirilmesi lazım bence. İlköğretim (ya ilkokul) mezunu olma şartı aranıyordu yanılmıyorsam. Onu lise hatta üniversite mezunu diye değiştirseler daha iyi olur diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz bu konuda[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
ohaa ya yuh yani...
adamlar marşı sölerken bi ara çökertmeden giriyodu ortadaki ama digeri topladı allahtan melodiyi.. rezalet bişey ya.. bunu üzerine ne denilebilir ki..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
ahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
ya anlıyamadıgım sey var ne demek yani 45-50 yaslarinda unutmak normaldir. varmi boyle bisey ya!! demekki aramızda hala istiklal marsinin ne anlama geldigini bilmeyenler var!!! gidin arastirin ogrenin istiklal marsi nedir neyin semboludur ondan sonra eminim utanırsınız unutabilirim demekten!!
  • Yeni Oluştur...