Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 63 level pepir mage var alabilen varsa satim 125$ +name sucrolunuda verim fire+760 heelt+wizart staf +7 Quest gorevleri 63 a kadar tamam ne dersiniz.. BEREMUS [Bu mesaj Maximil_King tarafından 02 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maximil_King tarafından 02 Temmuz 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 K.o kimse oynamiyor herhade ...? gorusunuz nedir bari o u soyleyin..
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Fiyat gayet uygun bence. Ki name change scroll 20 dolar zaten.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 özelden ulaş bana [email protected] gel[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu ne be alt tarafı bi oyun üff paraya bak *hemen oyunu alıp kasmaya başlarrrrr*[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oyun 50 den sonra kasmak olum denemedigin icin bilmezsin fiyati gayet uygun soyledim arastirma yapdim ortalama fiyat koydum...
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bilsem nolcak ya manyak mısınız oyun içn,kasmanın da bir zevki vardır full kasılmış char alınca nolcak ki saçmalığa bak :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Seperate, 07 Temmuz 2005 01:38 tarihinde demiş ki: bilsem nolcak ya manyak mısınız oyun içn,kasmanın da bir zevki vardır full kasılmış char alınca nolcak ki saçmalığa bak :D ok dogru soyluyor car asil sahibi oyunu birakti ama onun cariyla degil kendi kastigim carimla oynamayi tercih ederim satmak hataydi herkez kendi carini kassin isin zevki burda...
Öne çıkan mesajlar