Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 63 level pepir mage var alabilen varsa satim 125$ +name sucrolunuda verim fire+760 heelt+wizart staf +7 Quest gorevleri 63 a kadar tamam ne dersiniz.. BEREMUS [Bu mesaj Maximil_King tarafından 02 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maximil_King tarafından 02 Temmuz 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 K.o kimse oynamiyor herhade ...? gorusunuz nedir bari o u soyleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Fiyat gayet uygun bence. Ki name change scroll 20 dolar zaten.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 özelden ulaş bana [email protected] gel[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu ne be alt tarafı bi oyun üff paraya bak *hemen oyunu alıp kasmaya başlarrrrr*[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oyun 50 den sonra kasmak olum denemedigin icin bilmezsin fiyati gayet uygun soyledim arastirma yapdim ortalama fiyat koydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bilsem nolcak ya manyak mısınız oyun içn,kasmanın da bir zevki vardır full kasılmış char alınca nolcak ki saçmalığa bak :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Seperate, 07 Temmuz 2005 01:38 tarihinde demiş ki: bilsem nolcak ya manyak mısınız oyun içn,kasmanın da bir zevki vardır full kasılmış char alınca nolcak ki saçmalığa bak :D ok dogru soyluyor car asil sahibi oyunu birakti ama onun cariyla degil kendi kastigim carimla oynamayi tercih ederim satmak hataydi herkez kendi carini kassin isin zevki burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar