Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :D:D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Hoodstar, 06 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: :D:D abi birkaç içinde açtıgın 3. konu bi biraz sakinnn :D[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 canım sıkıldı artık konuşmak istiyorum verin lan msn adreslerinizi chat yapacam :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 zuhahahaha herkez vermişti zamanında aramaya güven ! :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sakın olaki vermyin bu adam msn falan.Rahat bırkmaz :P edit: Post kasmak gibi niyetim yok ama son 3 msg ım KO la alakası yok herkezden özür dilerim.[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 07 Temmuz 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Alan yetkilileri seçimi bir an önce biter inşallah.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 donkey dövücem seni zaten boss eventta 1 kutu açamadım :( bide sen dalga geçme kız arkadaşım tatilde kimle konuşayım valla azdım zaten diğer topicten gözümde tütüyo great priest mukaya basacam gold barı alacam geceyi ^^[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bende skılıyom. Hatta oyun fecei derecede baydı beni. Yaklaşık 7 ay oynadım bu oyunu ama hala lvl 58 im züğürtüm itemim yok :D. Oyuna giriyom 10 dk muhabbet edip sonra boss bakıyom. Bossları kesince hade ben kaçıyom bb diyom. Forumlara falan giriyom işte.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende öleyim canım oynamak istiyo girincede çıkıyorum soul bile yok soulsuz warrior ne demek ya :([signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bu Kadar Saçma Bir İkinci Topic Daha Görmedim[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o kadar iyi topic açıyosun aç konu konuşalım konu vardıda biz topic mi açtık yer kaplasın diye[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yav akadaslar canınız sıkılıyo ii hoş ta sorularıma cevap verin allta kaldı ... birbirimize yardımcı olmaya calısırsak kimsenin canı sıkılmaz bende 1 saattir bakıyom forumlara atılan postlarda yararlı sayılailecek 1 tane druenlerin bana attıgı post var lutfen biraz yardımcı olalım boş topiclerde vakit oldurmeyelimmm:( Bu arada BP level 60 tan once sadece club mu kullanıyo yani axe falan damı kullanamıyo ??
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Hoodstar, 07 Temmuz 2005 09:58 tarihinde demiş ki: o kadar iyi topic açıyosun aç konu konuşalım konu vardıda biz topic mi açtık yer kaplasın diye Töbe yarabbi burası ko yardım bölümü git bu konuyu garbageye ç kardeşim canın post kasmak istiyosa garbagede bir sürü boş konu var[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: wsadad, 07 Temmuz 2005 10:03 tarihinde demiş ki: Bu arada BP level 60 tan once sadece club mu kullanıyo yani axe falan damı kullanamıyo ?? Senin tercihine kalmış eger kendim solo yaparım diyosan axe kullanırsın[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ewt bende su anda 120 ap 10 mp absorb var ama gigantic axe almak üzereyim +6 attackı azaltmaz dimi :??
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 haha ne post kasması senin gibi yanıma sembol alacamda n'olacak ki?[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 @wsadad Bence onunla devam et gigantic axeyi tvsiye etmem @Hoodstar Ne demek benim gibi yanına sembol alcan okadar boşsun ki ne dediğini bile bilmiyosun post kasıyosun yalan değil bunu herkes görebiliyo[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 saolun ben yeterli bilgiyi aldım hadi KASMAYA devam
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 tmm kavga çıkarmayalım lafı uzatmayak bump bump[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Öne çıkan mesajlar