Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi arkadaşlar böle sıkılıyorum konu açın konuşalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 06 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
:D:D

abi birkaç içinde açtıgın 3. konu bi biraz sakinnn :D[signature][hline]Server: Diez
Nation: Karus
Char: Rogue
Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..)
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Mesaj tarihi:
sakın olaki vermyin bu adam msn falan.Rahat bırkmaz :P

edit: Post kasmak gibi niyetim yok ama son 3 msg ım KO la alakası yok herkezden özür dilerim.[signature][hline]nick : ShadowFax
nation : El Morad
Job :Blade Master
LvL :6x
Clan :Lasombra
Server : Diez

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 07 Temmuz 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Alan yetkilileri seçimi bir an önce biter inşallah.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
donkey dövücem seni zaten boss eventta 1 kutu açamadım :( bide sen dalga geçme kız arkadaşım tatilde kimle konuşayım valla azdım zaten diğer topicten gözümde tütüyo great priest mukaya basacam gold barı alacam geceyi ^^[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
Bende skılıyom. Hatta oyun fecei derecede baydı beni. Yaklaşık 7 ay oynadım bu oyunu ama hala lvl 58 im züğürtüm itemim yok :D. Oyuna giriyom 10 dk muhabbet edip sonra boss bakıyom. Bossları kesince hade ben kaçıyom bb diyom. Forumlara falan giriyom işte.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
yav akadaslar canınız sıkılıyo ii hoş ta sorularıma cevap verin allta kaldı ... birbirimize yardımcı olmaya calısırsak kimsenin canı sıkılmaz bende 1 saattir bakıyom forumlara atılan postlarda yararlı sayılailecek 1 tane druenlerin bana attıgı post var lutfen biraz yardımcı olalım boş topiclerde vakit oldurmeyelimmm:(

Bu arada BP level 60 tan once sadece club mu kullanıyo yani axe falan damı kullanamıyo ??
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 07 Temmuz 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
o kadar iyi topic açıyosun aç konu konuşalım konu vardıda biz topic mi açtık yer kaplasın diye

Töbe yarabbi burası ko yardım bölümü git bu konuyu garbageye ç kardeşim canın post kasmak istiyosa garbagede bir sürü boş konu var[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3
Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn
Böyle Olacaksa Hiç Olmasın

Mesaj tarihi:
said:
wsadad, 07 Temmuz 2005 10:03 tarihinde demiş ki:
Bu arada BP level 60 tan once sadece club mu kullanıyo yani axe falan damı kullanamıyo ??

Senin tercihine kalmış eger kendim solo yaparım diyosan axe kullanırsın[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3
Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn

Mesaj tarihi:
@wsadad Bence onunla devam et gigantic axeyi tvsiye etmem

@Hoodstar Ne demek benim gibi yanına sembol alcan okadar boşsun ki ne dediğini bile bilmiyosun post kasıyosun yalan değil bunu herkes görebiliyo[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3
Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn

• Yeni Oluştur...