iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bugun kendi clanımdan olan bir arkadasimla konusuyordum lafın arasında dc oldum.. Geri geldim Pm attim devam ediyoruz falan az pianaya gelirimisin biseyler gostericem sana dedi. Gittim birde ne goreyim yuh dedirtcek gibi bir olay.. Az once +6/10 str elinde halbert olan warrior arkadasim bir baktım aynı ben.. Sanki kendimi gordum :) Full +8/15 str chitin shell set +8 totemic spear +8/80 graham Dedim olum dupemi yaptınız Yok arkadasim verdi falan ya dedim hangi arkadas boyle birsey yapabilir.. Banlanırsın falan dedim dupeyse ver geri falan dedim bana birsey olmaz dedi ve arkasından clandan cıkacagini belirtti bende tamam sen bilirsin falan dedim cıktı.. Tekrar dedim bak sen sen ol dupe ise ver geri yada yak mak birseyler yap canın yanacak 61 lvl adamsin adamın dedigi şu '' BANA KİMSE DOKUNAMAZ ARTIK ARKAMDA KAPI GİBİ GM VAR ARKADAŞIM GM OLDU '' Bu aksamda Gm olan bir Türk arkadasimiz var HumanVedat OrcVedat Harbiden son sözüm Welcome to Diez ![signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 22xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu olaydan sonra iyice sogdum ben bu diezden harbiden az once ne olan adam simdi ne oldu olsun olmasın demiyorum canı saolsun ama yazıktır kac kisi cıkacak bakalım daha bu tarz![signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 22xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Diez Down[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya kesin öğrenmeden sevdiğiniz şeylerden bu kadar çabuk vaz geçmeyin. Şimdi eğer senin kız arkadaşın varsa ve ben onun seni aldattığını söylersem hemen bana inanır ve kız arkadaşından vaz geçer misin? (Aman yanlış anlaşılmasın. Lütfen.) (Bu arada bi bayan arkadaşımızsan kız yazan yerlere erkek diyerek oku lütfen.) Belki adam stat para vs. kasmıştı. Ve bi cinlik yapmayı düşünüyordu. Belki statleri ayarlıydı ve başka bi clan set döşeyip adama clana almak istedi?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sen,kendin buna inanıyormusun?[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kim ben mi?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 evet :) Bence çok zor öle hop die gelebilecek itemler değil bunlar...[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya belki adam bankasında biriktirmişti? Eğer o gm arkadaşım var hede hödö yazan adam türkse de bu çok normal. Gm arkadaş olunca bi bok oluyo gibi tüm çocuklar bu palavrayı yazar zaten.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bende bıktım şu gmlerden.ya daha geçen gün elime bi ss geçti.adam priest büyülerinde frost nova statik nova ve süper vova vardı ayrıca mpsi 12bin civarı bişeydi.tabii üstündekileri söylememe gerek yok[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu arada argo için özür dilerim ama yeni gına geldi böyle salak tiplerden. Çol çocuğun lafına kanmayın. Şahsen ben yazdıklarıma inanıyorum. İnanmasam niye yazayım ki değil mi ama :D ? En dip not: Arkadaşlar kusura bakmayın argo yüzünden.Ama bu yüzden ceza alırsam veyahut uzaklaştırılırsam forumlardan gam yemem.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Biliyorum daha önce gm benim xxxxim gibi çok laf duydum ama burda Türk gm'in ismide geçince ve öle itemlerde bir anda gelince... Tabi bankada biriktirmişde olabilir ama o bence dah düşük bir olasılık :)[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolcan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 muhahha onu admin yapmıyo ama PS iyi yapıyor[signature][hline]Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :63 Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: __AnDrOmEdA__, 02 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: bende bıktım şu gmlerden.ya daha geçen gün elime bi ss geçti.adam priest büyülerinde frost nova statik nova ve süper vova vardı ayrıca mpsi 12bin civarı bişeydi.tabii üstündekileri söylememe gerek yok Al işte. Ne diyelim biz şimdi bu andromeda ya? Evladım gm o adı üstünde. Game master. half plate ile mi gezsin?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abi nabim gürünce dudaklarım uçukladı[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gm olmak için benim bildiğim oyunun kurucularından oyunu yazanlardan olmak gerekir kardeş[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sana göre saçma ama öle ister inan ister inanma ama bide şey var gmler başka birini gm yapabiliomuş diye duydum ama büyük olasılıkla yalan[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abi benim okuduklarım bunlar senin inan mana bağlı gir www.knightonlineturkey.com a orda bak adamların hepsi master[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 DifferentOne : :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 uo günleri geldi gösümün da bağrına. Arese bekleriz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu oyunu benim bildğim japonlar değil malezyalılar yaptı ilk serverda myko[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: __AnDrOmEdA__, 02 Temmuz 2005 01:59 tarihinde demiş ki: abi benim okuduklarım bunlar senin inan mana bağlı gir www.knightonlineturkey.com a orda bak adamların hepsi master Ya sen safsın ya bizi saf sanıyon? Sen gir ordaki adminlere şifreni ver o zaman. Yada sitenin reklamını yapmaya geldin?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bende tam olarak bilmiomama gm öyle olunuyo işte oyunu yazanlardan olacan[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya tamam arkadaşım işim reklam fln değil bişey sordu adam gibi cevap vermeye çalıştım kabahatim varsa özr dilerm[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu arada bi uyarı eğer o verdiği sitenin forumu vs. varsa asla ve asla account aldıktan sonra altına karakterinizi yada buradaki accountunuzu belirtecek hiçbişey yazmayın. Şifreniz/doğum gününüz hede hödö farklı olsun. Demedi demeyin.Gidenlerin acclar nasıl gidiyor sanıyorsunuz? :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bende o göz var mı ismiden doğum tarihime kadar herşey yanlış galiba doğum tarihime 1965 yazmıştım :P[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar