Qui Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kusura bakmayın ama Türk'ten nefret eden adamı hiç yadırgamam zira ben İspanyollardan ve Rusların büyük bir kısmından nefret ediyorum. Niyemi? Sebebi basit; grupta iki İspanyol, iki Rus bir araya geldiği zaman başlıyorlar kendi lisanlarında konuşmaya. Diğer kimseyi takmıyorlar. Hele hele 3-4 kişi olurlarsa zaten sizi sallayan yok. Bulgarlarıda bu gruba koyabiliriz. Türklere dönelim: Kimsenin üzerine alınmayacağına eminim ama Türklerde bu işi yapan popülasyon %70 gibi birşey. Eğer sebep buysa sonuna kadar haklılar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 -(duel) -no -(duel) -no! -(duel) -no i have scikness, pls! -(duel) -are you turkish or something? -evet türküm noldu (legbra-than şahitlerdi olaya bana anlattılar öldüm:)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Knight Online'dan tüm Türkleri banlamışlardı %90'ı dupe yapıyor sürekli diye. WoW'a da el attı işte o gençlik.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende genelde turkey dediğimde cool cvbını.. alıorum baazıları half turk oldugunu kimi yemeklerimizi .. gimi antalyayı bodrumu.. kimi lailayı anlatıyor :D türklerle oynamaktan gurur duyuyorum cok kaliteli turk oyuncular var.. tabi bazıları biraz abartıyor.. ama hiç bir zaman türklerden nefret etmem.. birbirimizden nefret etmemiz gerekmez.. hepimizin geyiq anları oldugundan eminim.....[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kahve niyetine internet kafelere giden gençlik,ultima online'dan sonra world of warcraft'a merak sarınca böyle oluyor ne yazıkki. BL'de çok fazla örneğini görmekteyim. Mesela bugün bir örnek: Bir adam bizim gruba girmek istedi,quest yapıcaz(elite quest). Adam Türkmüş,zaten benim gruptaki arkadaşlar da Türkdü bizim guildden. Neyse biz yapmaya gidioduk ki bir level 60 adam ve bir arkadaşı geldi. İkisi de yabancı. Adam heralde arkadaşına yardım ediyor. Herneyse bu 2si başladı queste ben biraz uzaktayım. Baktım bizim yeni giren Türk eleman delii gibi savaşıyor o adamlarla birlikte. Sonra gittik ben bakıyordum tuhaf tuhaf derken elite mob öldü. Ulan baktım ben bunu lootlayabiliyorum,sonra çaktım olayı. Ben bişey demeden adam dedi. "Abi bu adam dalmada ben daldım önce bitti quest hadi diğer questi yapalım". Adam "ahahah nasıl çaldım" falan yapsa anlicam da yahu adam normal birşeymiş gibi hareket ediyor resmen. Ben kısa bi gülme krizine tutulduktan sonra kafayı yiyen yabancıları gördüm. Allahtan Türk olduğumuzu bilmiyorlardı :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 05 Temmuz 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi nicki Lianna deildi dimi ben onu çok yaparım auheheahuu birde stormgrade keepta bi elite var herkes 60 arklarıyla gider oraya bizde sawnı beklioz tam spawn olmaa yerini dibindeyiz 6-7 tane 60 var ark elini consercrationda tut dedi adam bi spawn oldu bastım direk adam 2 sn içinde oldu bi baktım parlıyo lootladım çıktık baya kufur yedik ehue:) edit: tabi ben nası çaldım nihohaheh derim :D [signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 05 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 05 Temmuz 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 İyide ben anlamadım olayı, şimdi MMO ları Türklerle oynamayı sevmeyen adamlar sanki bakkala gittiklerinde John Efendiden alışveriş ediyor, töbe töbe... Ayrıca Türklerin kurnazlık ve çirkeflik yapıyor olmaları sanki kimsenin bilmediği birşey.. O zaman Turan taktiği neydi bundan bin bilmem kaç yıl önceki? Çok Onurlu ve dürüst bir strateji diyen bir kul var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 üff ne anlatıyon ya bi türkler degil ayrıca rahat ol daoc çular zamanında çinlilerden nefret etmişlerdi, böle oynayan kim olursa ondan nefret ederim(iz) ben oyun oynuyorum zevk almam lasım, orda ulusal mücadeleye girmedik, uo ve cs densonra yeni tat olarak mmo lara başlayanların büyük çoğunluğu oyunu oynamıyor, içine ediyor. bizde doğuştan mmocu doğmadık ama bazı şeylere gayret ettik, normal rayına soktuk, adam gibi oynamıcakların burda işi yok, gelirlersede gerekli tepkiyi alırlar[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: AcimasizKemal, 05 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Başımdan 2 gün evvel şöyle bir olay geçti:Pala arkadaşla takılıyorduk geldi bir rogue benimle kapışmak istediğini söyledi bende git kalbini kırmıyım dedim ısrar edince tartakladım bende bunu birdaha istedi bende benimle kapışmak için önce palayı devirmen gerek dedim sonra bunlar kitlendi birbirlerine arkadaşda bunu üzünce ben dedim ki:Sil charını acıdım sonra adam başladı turkish people lame turkish vs.. sövüp saymaya başladı bende muhattabım olmadıgı için olay mahalliğini terkettim.Bu adamlar neden böyle her fırsatta sövüp sayıyor bize? abi çok ağır konuşmussun. bu bi oyun sen bilgisayarının başındasın ama sanki yüzyüzeymiş gibi düşünerek insanlarla dialog kurarsan emin ol daha olumlu tepkiler alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 İlk attack verenin lootlaması biraz saçma oluyor, ne bileyim en çok dmg veren veya en yüksek agro yu alan filan olmalı. Grubun içindeyse loot grubun sayılmalı her zamanki gibi. 5 kişi queste gidiyoruz, bir baktım dışardan birisi attack verip verip kaçıyor. Grubun çoğu da yabancı nedense durumun farkına da varsak acıyıp adama yardım ediyoruz. Polonyalılar da epey kendi aralarında konuşan bir topluluk, Norveç ile İsveçi saymıyorum hiç, zaten adamlar Sweden Alliance, Norwegian Alliance diye geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dusun dalıosun adama rouge sun.olecek yakın ama bı anda mage bam bum patlatıyor dırek aggro ona kayıyor.Kotu bişi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ahahah abı ben bu olayı cok yapdım :P rogue ıken hıde bosun yanına gıdıp beklıyodum 5 10 dak sonrabaska bı grup geldımı ılkben dalıp sonra onlara dogru kacıp hıde oluyodum tabı bu ara panık olan elemanlar dırek man bossa ahahah lol olunce loot olayını yapıp thx deyodum[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: cenx, 05 Temmuz 2005 19:40 tarihinde demiş ki: abi çok ağır konuşmussun. bu bi oyun sen bilgisayarının başındasın ama sanki yüzyüzeymiş gibi düşünerek insanlarla dialog kurarsan emin ol daha olumlu tepkiler alıcaksın. Katılıyorum. Örnek vereyim mesela: [spo1=küfür müfür var biraz] [1. General - Allah'ın dağı][Gotlek]: lan orhan gelsene bi [1. General - Allah'ın dağı][Drxfdgj]: english plz in general [1. General - Allah'ın dağı][Gotlek]: İNGİLİZCENİ DE SENİ DE SKİİM YARRAK AAAZLI!!!11!![/spo][signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben 1-2 olay disinda oyle turklere karsi antipati duyan kimseye rastlamadim . lamer lik olayina gelince her millet var lamer . lamerlik kurumu birlesmis milletlerden sonra en uluslararasi kurumdur .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Onlar wow'a tamamen bir oyun olarak bakiyorlar Turkler ise sanki gercek bir yasam gibi hirs yapiyorlar.Fark bu sadece.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Pha, 05 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Acı ve ızdırap insanı hastayım sana ya. sen mi ben mi :P bugun horde elemana son vurusu staffla yaptim :) ne kadar rencide oldugunu merak ettim oldurdukten sonra :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 öhh yabancilara ön yargilisiniz derken türklerden bu laflari duymak daha bi ilginc geldi.. pislik yapmak konusunda dierlerinden ne eksigimiz ne fazlamiz var.. tonlarca ninja biliyorum hich biri türk deil? nedir trye geldiginde türklükmü bulasmish bu adamlara? belkide bilmem kacinci göbekten türktürler? yok küfür müfür dionus hich biriniz görmemish heralde generalde dümdüz giden yabancilar yada görmezdenmi gelionuz? her oyunda hasta sahsiyet olur yabancisida türküde.. helede bl gibi %50sinin türk oldugunu düsündügüm bi serverda.. önceden yabancilar cok yardim sever derdim.. avrupanin orta büyüklükte bi kisminin bu düsüncenin tam aksini davrandigini yardim eden kisilerin türk oldugunu gördügümde nasil sasirdigimida anlatamam.. (eed bende ön yargi sahibiyim azda olsa) iki üc seviyesiz yüzünden "türkmüsün diene süpheyle yaklasiorum" demekte nedir yani ee iyi o zaman bu ninjalarin memleketlileri napacak ? "isvecli bisiyi ninjalar sonra tüm isvecliler hasta" mi dersiniz siz? yada bir daha hich bi isvecliyle parti yapmicam filan?.. türklerle parti yapmaktan daha bi zevk aliorum ben sıkıldım cünkü yabancilarla takilmaktan.. konu basligini unuttugumu hatirladimda ^^ simdiye kadar türk oldugum icin herhangi bi ön yargiyla karsilasmadim hatta bi sürü elemanla tanisiyorum paso gecen yaz ordaydim iki sene önce rdaydim bayilirim oraya etc etc dien tona yabanci.. su cool olaina gelince bi keresinde elemana sormustum hich geldinmi die adam abye girmeye calistiginiz disinda hich bisiyi bilmiorum cool dememin sebebide el aliskanligi (yada öle bisiler) die cevaplamistida.. o günden beridir cool mool yalan gelio [signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant [Bu mesaj Creel tarafından 06 Temmuz 2005 06:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Duel isteyen birine kibarca hayır demek yerine kalbini kırmayım gibi bi tavır alıp daha sonra benle duel için şu palayı devirmen gerek gibi bir tavır içerisine giren birine karşı bende öyle tavır alırdım açıkcası türk mürk farketmez... Sanki bizim onlardan eksik kalır yanımız var.. Şuana kadar 2 milyon tane mage den mana water istemişimdir.. Bi tanesi kalktı dediki "not for free" ismine bi baktım "Ilker" bu mantıkla ilerlersen çok kazanırsın dedim içimden ve devam ettim.. Birazda kendimize bakalım.. Beni tek bulunca dalan allyların büyük bir çoğunlugı Paladin Mehmet fln olunca yabancılara edecek bir lafım kalmıyor valla.. Gülünç..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bide şu var tabi "türkmüsün baba, türkmüsün, türk varmıııııııııı?!? diye takılanların başka bi sorunuda "ingilizce" sorunu. yani milleti anlamadıkları için böle oluyo. hiç bir questi anlamıyolar, hiç bi konuşmayı anlamıyolar ona rağmen neden bu oyunu oynuyorlar anlamıyorum. anlamıyosanız oynamayın?? bu kadar zor mu?? bi oyun oynamadı diye kimsenin bi yeri şişmez.[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: zlorwf, 05 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Çekememek değil, kendimizi böyle tanıttık onlara. Mesela, war3ft de, sürekli küfürlü isimlerle açılan, yabancıları aşağılayan serverları her dakika görebiliyorum. Hatta, oyuna girip, türkçe birşeyler yazıp, sonra oyunda hiç türk olmadığını (Türk varmı denince cevap vermiyorum, nereli olduğumu sorarsam başka bir ülkeyi söylüyorum.) sorup, hiçkimseyi bulamıyınca küfredip oyundan çıkan türklerden sıkıldım artık. Bu yabancıları düşman olarak görme huyundan birtürlü vazgeçemediniz. Şahsen, herhangi bir online oyunda türk görürsem öngörü ile yaklaşıyorum, çünkü geçmiş bana hep böyle öğretti. az da olsa hak vermemek munkun deyil benim bi arkadas var eurobattle de warcraft oynarken ya girer kufur edip cıkar yada tam oyun baskıyacak ken oyundan cıkıyordu adama sorsanız en sevdigi oyunu tam oyun baslıyacak ken cıkmak der en sonunda xxxxx(nick ini yazmıyayım)= kick diye adamlar oyun kurmaya basladılar serefsizim adını deyistirmese hayatta warcraft oynayamazdı sinir olurum zaten oyun baslarken veya basladıktan sonra cıkanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: CapriceXante, 06 Temmuz 2005 07:03 tarihinde demiş ki: Beni tek bulunca dalan allyların büyük bir çoğunlugı Paladin Mehmet fln olunca yabancılara edecek bir lafım kalmıyor valla.. Gülünç.. ha yani sen/siz topluca ilerlerken "Tek" ally görünce dalmiosunuz? turks guildinden tonla adamin o dedigini yaptigini biliyorumda ilginc geldi paladin mehmet filan muhabbetin (hatta bi keresinde 2x priest 1x roq brd cvarinda priestlarin biri türk isimli hatiramiorum ismi tm olarak yine türk isimli bi allyi lava atikklarini bile görmüstüm mind controlle..) su olai ilgincmish adam geiq meiq yapmistir dicem ama if de su satan yabancilarda gördüm :p su 4400 olandandi sanirim ingilizcesi kötü olan tonla arkadasim oynuo wowu? anlamiosunn o zaman oynama ne demek ya? her ingilizcesi kötü olan girip küfür etmior ya + anlayanlarinda nasil oynadigini biliyoruz.. orasida ayri mevzu zaten[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Suark, 05 Temmuz 2005 16:58 tarihinde demiş ki: -Where are u from? -Turkey -cool yorumların %90 ı bole en azından bana.Denk gelmıyor demekkı eheh ordaki cool , türkiyeli olmanı karizma karşılamasından dolayı sölenmiş bi kelime diil... bende ilk başlarda hep buna yoruyodum ama artık kalıplaşmış bişey o cool cevabı... yani snamayınki cool buluyolar.. ben genelde istanbul diyorum bi nebze kurtarıyo...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-5L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bak adam üstüme yürüdü laftan anlamadı 2 kere iptal ettim dueli ama kaşınmaya devam etti.Bide sen üstüme gelme bak!Sanmayın adam duel ilan etti diye dedim.Ha duel yapmak istiyordur.Çekerim İf'nin kapısına orda yüzlerce kişinin arasında okuturum ismini millete apışmıştır diye sarı yazıyla.[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Adam "üstüne yürüdü" oyunda ha? lol said: AcimasizKemal, 06 Temmuz 2005 09:24 tarihinde demiş ki:Ha duel yapmak istiyordur.Çekerim İf'nin kapısına orda yüzlerce kişinin arasında okuturum ismini millete apışmıştır diye sarı yazıyla. Bu mesajdan sonra anlaşılıyor sana oyunda neden hakaret edildiği, bence türklüğünde değil kendinde ara sorunu.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sen ne konuşuyosun be adam o zaman yukarıda edilen hakaretlerde sana tamam mı o zamanlar ben yoktum bu serverde ben sadece bir örnek verdim.Lafdan anlamayan o suçlanan biz oluyoruz sonrada ; siz fazla durmayın açık havada ozon tabakası güneş sızdırıyor etkilenmişsin belli ki yada hap tesiri kelebek etkisi[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar