Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online kurulum hakkında.


ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

Client i indirdim. Web sitesinden üye de oldum. Oyunu kurduktan sonra açıyorum fakat connection failed hatası veriyor server için. Şu an serverda bir problem mi var? Birde oyundaki yamalarla ilgili anlamadığım bir şey var. 3 tane yama koymuşlar 1.278 1.279 ve 1.280 Bunları sırayla mı kuracağız? Yoksa 1.280 hepsini içeriyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Auto Update yaptığında hepsini kendi indirir zaten. Biraz sabır lazım. (baya bi lazıım :D) Hepsi indiyse patchlerin muhtemelen server dolu olduğu için girmiyordur. Sen genede patchleri kontrol et. Gecenin bu saatinde boş olur genelde (Türk saysıında azalama oluyor. Cafeden bağlaan veletlerin ve "sw please" "abu beni pelerinli clana alsana pls" mesajalrının azaldığı saatlerdir :D[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan ezik çıktı
Diez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fatihkaraca demi$ ki:

"Tek tek hepsinimi yapıcaz yoksa sadece sonuncu yetermi?"
Hayır. Bugüne kadar çıkan tüm updatelerin tek tek hepsini yapmayacaksınız. Sırasıyla 1.276, 1.277, 1.278 ve 1.279 kuracaksınız. Sadece 1.279 updatesini kursanızda oyun çalışır. Ama abuk subuk hatalar vermeye başlar.

hepsini indirmende yarar varmı$.gerçi burda 1.279 denmı$ ustune 1.280 ide indirirsin ztn.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğiniz adresteki patchlerle oyuna girebildim gerçi bu sefer açarken extradan bir daha 1.277 den itibaren olan yamaları yükledi. Neyse...

Birde win xp sp2 kullanıyorsanız oyun çalışmayabiliyormuş(mesela bende yamalardan sonra çalışmadı) bunun için offical sitenin ana sayfasında yapmanız gereken şeyler yazıyor.

teşekkürler yardım eden arkadaşlara :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başka bi arkının launcherini kendi knight dosyana kopyala oyna işte. ben öyle yapıyordum. üşenirim o kadr update yapmaya[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow, 07 Temmuz 2005 04:04 tarihinde demiş ki:
update tam yapmadan da oynanıyor ya ilginç tabi ;)


BEn ko yu bırakmadan önce böyle şeyler vardı. Şimdi varmı bilmiyorum. Son 1-2 yamayı yükelemden oynadığımı biliyorum. launcher.exe sini aldım arkdan kopyaladım kendi pc me oldu. dene sende bi.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow, 07 Temmuz 2005 04:09 tarihinde demiş ki:
steel zaten deneyip olduğunu gördükten sonra yazdım o mesajı :)


pardon uykulu uykulu zor algılıyorum bazı şeyleri :P[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...