ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Client i indirdim. Web sitesinden üye de oldum. Oyunu kurduktan sonra açıyorum fakat connection failed hatası veriyor server için. Şu an serverda bir problem mi var? Birde oyundaki yamalarla ilgili anlamadığım bir şey var. 3 tane yama koymuşlar 1.278 1.279 ve 1.280 Bunları sırayla mı kuracağız? Yoksa 1.280 hepsini içeriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Auto Update yaptığında hepsini kendi indirir zaten. Biraz sabır lazım. (baya bi lazıım :D) Hepsi indiyse patchlerin muhtemelen server dolu olduğu için girmiyordur. Sen genede patchleri kontrol et. Gecenin bu saatinde boş olur genelde (Türk saysıında azalama oluyor. Cafeden bağlaan veletlerin ve "sw please" "abu beni pelerinli clana alsana pls" mesajalrının azaldığı saatlerdir :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 fatihkaraca demi$ ki: "Tek tek hepsinimi yapıcaz yoksa sadece sonuncu yetermi?" Hayır. Bugüne kadar çıkan tüm updatelerin tek tek hepsini yapmayacaksınız. Sırasıyla 1.276, 1.277, 1.278 ve 1.279 kuracaksınız. Sadece 1.279 updatesini kursanızda oyun çalışır. Ama abuk subuk hatalar vermeye başlar. hepsini indirmende yarar varmı$.gerçi burda 1.279 denmı$ ustune 1.280 ide indirirsin ztn.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 1.281 ve 1.282 yamaları çıktı onlarıda yükleyeceksin. Bi ara o yazımı güncelleyeyim ben...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 i$in ehlisinden cvp geldi ztn eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Auto Update dediğiniz yer nerede ben bulamadım? 1264 olarak geliyor oyun. Sadece dediğim patchler mevcut sitede. Sizin dediklerinizi bulamadım. Auto Update için gerekli olan dosyayıda bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 launcher i acınca ztn kendi otomatik auto update yapar.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 O zaman şu anda serverda mı problem var? Çünkü connection failed diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sava$ fln varsa fazla yogunluktan öyle oluyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Fatih bunları sticky yapmıstı galiba ama gene gitmisler heralde. ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Siz şu an oyuna girebiliyor musunuz? Serverla ilgili bir problem mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oyundayım[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu arada bende launcher açılıyor ekranda çıkıyor zaten yazıyor oyunun versiyonu kontrol ediliyor vs. şeklinde sonrada connection failed diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tamam iste demekki update olayında sorun var.tek tek indir patchlerı,iclerindekileri cıkar,ilgili dosyalara at.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Evet bende denedim fail veriyor. Demin verilen adresten hepsini indiriver :) (Offf bende hemen oyanrım diyordum bozuldum bu işe :()[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Verdiğiniz adresteki patchlerle oyuna girebildim gerçi bu sefer açarken extradan bir daha 1.277 den itibaren olan yamaları yükledi. Neyse... Birde win xp sp2 kullanıyorsanız oyun çalışmayabiliyormuş(mesela bende yamalardan sonra çalışmadı) bunun için offical sitenin ana sayfasında yapmanız gereken şeyler yazıyor. teşekkürler yardım eden arkadaşlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yamaları bir kere yükeldikten sonra oyun klasörü içinde Knight online dosyasından çalıştırırsan Launcher taramalarından kurtulursun. Yeni patch çıkana kadar rahatça girersin :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet ilk öyle girdim zaten ama zaten yüklediğim yamayı neden bir daha yüklemeye çalıştı launcherla anlamadım :) Ben sağlıklı olsun diye yinede 1.277 den sonra olanları tekrar yüklettim launcherla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 başka bi arkının launcherini kendi knight dosyana kopyala oyna işte. ben öyle yapıyordum. üşenirim o kadr update yapmaya[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 update tam yapmadan da oynanıyor ya ilginç tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hangi serverda paticik halkı daha çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: ColdShadow, 07 Temmuz 2005 04:04 tarihinde demiş ki: update tam yapmadan da oynanıyor ya ilginç tabi ;) BEn ko yu bırakmadan önce böyle şeyler vardı. Şimdi varmı bilmiyorum. Son 1-2 yamayı yükelemden oynadığımı biliyorum. launcher.exe sini aldım arkdan kopyaladım kendi pc me oldu. dene sende bi.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 steel zaten deneyip olduğunu gördükten sonra yazdım o mesajı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Her serverda oynayan var,sanırım çoğunluk,ares-diez,beramusta var oOooO En eski,en kalabalık server ares öyle söliyim.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: ColdShadow, 07 Temmuz 2005 04:09 tarihinde demiş ki: steel zaten deneyip olduğunu gördükten sonra yazdım o mesajı :) pardon uykulu uykulu zor algılıyorum bazı şeyleri :P[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar