Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Pardon internet 5-10 dk da bir koptugunda ve bağlanamadığımdan tekrar kolay kolay hemen açmak istedim arama yapamıyorumda oyunda acaba para kazanma yöntemleri nedir yazabilir misiniz lütfen şimdiden herkese teşekkürler[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Deniz ticaretinde iyi para var.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Peki nasıl kullanıcam deniz ticaretini çözemedim o olayı[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Deniz kenarındaki şehirlere port, trader yap, bunlara upgrade bas. İşlek limanları falan ele geçirmeye bak. Ben gidip Atina'yı almıştım Julii ile.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 e peki gemi üretmem lazım mı ticaret yaptırmam için?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hayır. Port yeterli.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Girdiğin şehirlerde de soykırım yap iyi para gelir.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu oyunda para en iyi şu şekilde geliyor atina, sparta, girit, istanbul, ege bu sehirleri alıyorsun her birine port kuruyorsun, yollarını duzenleyip market vb. tüm ticari upgradeleri kuruyorsun, eger sectiğin millet "ticaret" bonusu olan templea sahip ise onu kuruyorsun ve geliştiriyorsun. sonra gelsin paralar ;) inanılmaz para kazanıyor bu sehir. akdeniz trafigi işte. hatta o kadar aşikar ki bana bıraksalar direk yunanistan'a savaş acarım, mora yarım adası ile giriti ver diye :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 colosus da deniz ticaretinde büyük kiyak geçiyordu sanirim o wonderi da almaya bak rodosta sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Alternatif olarak eger deniz kenarında degilsen ya da akdeniz ticaretinden uzaksan tarıma aban, hem tarımdan gelen gelirler artar hem de nufus arttıkca topladıgın vergi artar. Yalnız sadece tarım binalarının yanında insanları mutlu edicek binaları yapman bi de iyi miktarda asker yapman gerekir. Boyle para kıramazsın ama sehirlerin daha hızlı gelisir ;) Parayı kırmanın en iyi ve en kolay yolu deniz ticareti ama =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet şehirlerin hizla büyüyünce ama bu sefer şehirlerin ekonomileri bozulur eger sulara uzaktaysan komsu sehirleri ele geçir yollari düzelt marketleri upgradele gereksiz askerleri yok et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ya biliyosun sancak sistemi gibi bişi var yani bi hanedan ailesinden birini koyuyosun ..bina yada ordu yapabilmen için Vergi olayınıda ayarlarsın onun dışında deniz ticareti..bide dünyanın harikaları var(ismini unuttum affola) onları aldıkça ticaret artıyo diye biliyorum..trader,port en önemlileri bide stratejik yerler var resimlerden görüceksin..Şarap,maden gibi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar