mdma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şu anda dusunmuyorum ama sen anlat püf noktalarını yinede. maliyetten flnda bahset. anlat işte bilgilenelim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Parayı ben vermediğim için maLiyeti konusunda bişey diyemiycem. Ama en son duyduğum bir arkadaşımın abisi oLmuş ve yakLaşık 800 USD vermiş. Operasyona geLince ; önce sizi sırtüstü yatırıyorLar bir masaya ve başLıyorLar muabbete. Bu esnada iki güzeL hemşire geLiyor başınıza , bir de göz hastanesinin güzeL müşteri temsiLciLerinden biri. Siz bir gözLe o güzeL hatunu kesmeye çaLışırken diğer gözünüze torba gibi bişey geçiriyorLar ve o anda başLıyorsunuz bir irkiLmeye ve ameLiyat masasında oLduğunuzu hissediyorsunuz. Daha sonra torba geçiriLen gözünüze boL boL sıvı döküLüyor ve bir tamponLa iyice yediriLiyor. Daha sonra doktor eLine maket bıçağı gibi bişey aLıp Lap diye gözünüze kocaman bir daire çiziyor ve cımbız gibi bişeyLe gözün beyaz tabakasını aLıp çıkarıyor. Beyaz tabaka derken gözün yüzeyindeki tabakadan bahsediyorum. İşte o anda birden görüş açınızın 180 derecenin üzerine çıkıyor ve bütün odayı buLanık buLanık görmeye başLıyorsunuz. Sonra takır tukur sesLeri edasında bir aLet geLiyor gözünüzün üzerine. Bu aLeti doktor hanım dikiş yapar gibi kuLLanıyor. Ve size diyor ki " Sakın korkmayın gözünüzü ben karartacağım ". Bu esnada hakketten gözünüz kararıyor ve burnunuza yanmış tavuk kokusu geLiyor. AnLıyorsunuz ki gözünüzün iç kısmında bişeyi kesiyorLar. Bu işLem yakLaşık 10 - 15 sn sürüyor. Ve sonra yine normaL buLanık görüntümüz geLiyor. Daha sonra doktor hanım kesip çıkardığı ince tabakayı tekrardan gözümüze koyuyor ve yine boL miktarda sıvı sıkıyor. Sonra bir bakıyorsunuz ki herşey ÇOK AMA ÇOK NET. Dünyayı daha önce hiç böyLe görmemiştiniz. Sonra diğer göze de aynı işLemLeri uyguLuyorLar ve operasyon bitiyor. Benim bütün işim topLam 5 - 8 dakika sürmüştü. AmeLiyatın sonrasında iLk gece biraz ağrı çekiyorsunuz. Doktor bugün hiçbişey izLemeyin , kapatıp gözünüzü uyuyun diyor ve doğruda söyLüyor. Ben tabi iLk merakLa teLevizyon seyretmiştim ve bi miktar ağrı çekince vazgeçmiştim. YanLız en önemLi oLan nokta ameLiyat sonrası veriLen damLaLarı hiç aksatmadan çok düzgün ve zamanında kuLLanmak. Bu husus gerçekten çok önemLi. İşte bu kadar basit :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gözünü bıçakla fln keserken yokmu acı fln hiç? gözünü fln nası sabitliyorlar? mesela ben muayenelerde çok zorluk çekerdim birazcık fazla ışıkta hemen sulanma irkilme fln filan.. olurdu[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gözüne o kadar boL sıvı döküyor ki keserken de çıkartırken de ya da operasyon esnasında hiçbir anda acı hissetmiyorsun. Zaten gözünü oynatmaman için torba geçiriyor gözüne. Ya asLında acayip bişey o. Sanki böyLe dürbünün baktığın kısmı gibi bişeye bağLı torba. DoLayısıyLa gözünü oynatma şansın yok , gözün sonuna kadar açık kaLıyor. Kafanı da gerekirse güzeL hemşireLer tutuyormuş :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hım saolasin ilerde yaptırırsam oyle bişi sana danışırım tekrardan.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Rica ederiz efendim. E o kadar anLattık artık bizim hastanede oLursun ameLiyatı :) P.S : vaLLa yok hastanemiz[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sadece ilk sayfayı okudum; Çok uzun zamandır lens kullanıyorum, gecen hafta gözüm aka aka uyandım sabahın 7sinde.. İnanılmaz bir batma vardı. Hmn doktora gittim ve enfeksiyon oldugunu saptadı. 1 haftadır gözlükle, gö damlaları ve merhemiyle yaşıyorum. Hiç şakaya gelecek tarafı yok. Aman kendinize dikkat edin.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaş kaç mave?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 28 Mirage[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mave bilgili bayağı bu konuda sanırım. bravo.[signature][hline]bla
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 VaLLa gözümü kırpmadan izLedim operasyonu :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Apache, 06 Temmuz 2005 16:28 tarihinde demiş ki: bir kız arkadasım uyurken cıkartmamıs gozunde kaybolmustu usengeclık bır yana kayarsa falan zararı olabilir göze yuh kaybolurmu bea en fazla gozun arkasına kaçar :P yada düşürmüştür haberi yoktur :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya peki bu astimatlı gozlerin kullandıgı lensler farklı oluomus onların farkı ne,ayrıca maliyetleri de farklı die duydum,dogru mudur? ne kadardır?
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 astigmat olanları normalin 2 katına geliyo(fiyat) aldım ama daha kullanamadım geçen sene chem anlatmıştı detayını o doğru bilgiyi verir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Apache, 06 Temmuz 2005 16:28 tarihinde demiş ki: bir kız arkadasım uyurken cıkartmamıs gozunde kaybolmustu usengeclık bır yana kayarsa falan zararı olabilir göze göz kapağının arkasına doğru kaçıyo, ordna çıkartana kadar epey bir kıvranıyo insan genelde gözünü ovuşturuken meydana geliyo bu durum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi alin gunluk lensleri takilin krallar gibi....
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben cıkarmıyorum bi zararı yok simdilik..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben astigmatlı lens kullanıorum. Geceleri uyumak astigmatlı için çok zor ( yapanlar ve kalkınca hala ayakta kalabilenlere helal olsun :) ) Normal lensler astigmata göre daha yumuşak. Falan filan ayrıca astigmatlı nın parası normal lens in 2, 3 katı civarında[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: pipo_14, 06 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ben cıkarmıyorum bi zararı yok simdilik.. gözde kuruma olmuyor mu sabah kalkınca[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 06 Temmuz 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar