Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hackshieldı hızlandırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler buna bi çözüm bulun allasen. 1 dk sürüyo update i her dcde 1 demek oyuna girişimi 10 dk yapıyor yogun saatlerde. bide en az 10dk. bir çözüm bilen falan varsa rica ediyorum benimle de paylaşsın.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Mesaj tarihi:
Eskiden böyle değildi,dün update yapmaya başladı kendileri.
Bide birşey ekliyim.Baya bi ağırlık yapıyormu bu shield? Ya msn 7 den ya ondan benim makina yavaşladıda.[signature][hline]Buzkirpisi
Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Mesaj tarihi:
40gb bir harddisk bulsam bende atacam.Offf üzerine kur üzerine kur nereye kadar.Esaslı bir format lazım yaf en quick inden.
Mp3 lere acıyom walla.Yokhsa silecem gidecek.Bide özel kolleksiyonum war.Toplamak için site site dolaştım.:D:D:D:D:D[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
Bende 1-2 saniye sürüyo :(

işlemcin nedir ?[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 58
Class: Rogue-Assassin
Clan: GeneraLs
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
İşlemci ile alakası yok.
Hackshield ilk açıldığında kendini update ediyor. O ilerleyen çubuk filanda update durum göstergesi.
Internet bağlantına ve ip adresine bağlı olarak o işlem uzun sürebiliyor...[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
bu bence öyle baglantı olayı diil çünkü kazaa lite varken çok yaşıyorum bu tip sorunları. ipleri mi kurcalıyo ne halt yapıyosa artık, format atınca düzeliyo. bu arada bilginize p3 800 , 80gb harddisk var baglantımda 128 kablonet. ilk başlarda bu kadar sürmüyodu msn7 kurduktan sonra böyle oldu çözemedim nedenini.[signature][hline]unholy ownz u

Mesaj tarihi:
Kardeşim bendede msn 7 den sonra bilgisayarda aşırı bir ağırlaşma var.Bir kaç yerde daha okudum buna benzer şeyleri.[signature][hline]Buzkirpisi
Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Mesaj tarihi:
bende sorun yoktu.. hazmez'in yazdigini okuyunca bi bakiyim dedim ne kadar suruyor acaba diye. ondan beri hackshield aciliyor, bekliyor ve kucuk bos bir uyari zimbirtisi geliyor ekrana. baska da bisey olmuyor.. hmmmm...[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
said:
tosun_pasa, 06 Temmuz 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
bende sorun yoktu.. hazmez'in yazdigini okuyunca bi bakiyim dedim ne kadar suruyor acaba diye. ondan beri hackshield aciliyor, bekliyor ve kucuk bos bir uyari zimbirtisi geliyor ekrana. baska da bisey olmuyor.. hmmmm...

lanet seni de sardi evlat :D[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
ben makinemi tanıyosam bu kazaa lite la alakalı. belli bi süreden sonra nedense baglantıyla alakalı şeylerde yavaşlama oluyor gerek oyun olsun gerek downloadlar olsun. p2p den midir nedir. formata bakıyo yinede belki formatsız çözüm vardır diye hayal etmiştim.[signature][hline]unholy ownz u

Mesaj tarihi:
hasmez tam olarak bi bilgim yok ama tahminen p2p den senden müzik çekiyolar ise o yavaşlatıyo olabilir[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3
Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn

Mesaj tarihi:
yok ya kazaa açıkken diil , galiba bazı ip fln o tür bişeylerin ayarlarını bozuyor. onunla alakalı olabilir ,gecikmeli oluyor bazı olaylar.[signature][hline]unholy ownz u

Mesaj tarihi:
norton falan hikaye en iyisi paralı bi antivirüs programı al

BlackEye Tavsiyem gerçe bedavasıda var ama işe yaramıyo[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3
Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn

Mesaj tarihi:
o interneti yavaşlatıyo bildiğim kadarıyla ve bilgisayarlaın birbirine bağlı ise ağlara girişi zorluo[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3
Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn

Mesaj tarihi:
memo format attim hs felan kalmadi. i$ik hizinda aciliyor, hatta tek rakibi thy o derece oldu. en kisa zamanda format lazim sana.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
teorim dogruymuş galiba download programları ip ayarlarını kurcalıyor ve yavaşlatıyor bu tip şeyleri. format yada download programlarını kullanmamak bu olaya en ii çözüm oluyor. mmorpg oynayanlara tavsiye edicemde 24 saat evde kalan tipler mmorpg oynar dolayısıyla bol bol mp3&movie fln indiriler onun için siliyoruz bu şıkkı.[signature][hline]unholy ownz u

• Yeni Oluştur...