Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar Paticik kapanmadan önce Mantar136 namımla bir girişimde bulunmuştum. "Olmaz" dediler, "Yapamaz" dediler "İki eliyle bi.." öhm neyse dediler..ama ben yıkılmadım, Manti olarak geldim ve bu turnuvayı GERÇEKLEŞTİRECEĞİM. Tabii ki sizin desteklerinizle. Öncelikle turnuvayı yapabileceğimiz mekan konusunda sizin yardımınıza ihtiyacım var. Tek bildiğim mekan olan "Şarlo Kafe" ki zannımca son dönemde ismi de değişti - böylesine görkemli bir turnuva için pek makul değil. Avrupa Yakasında veya Anadolu Yakasında bildiğiniz mekanları söylerseniz sevinirim. Haberlerinizi bekliyor, kendime bu organizasyon dahilinde başarılar ve şanslar diliyorum. Teşekkürler.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Gelenekselleşmesi için 1'den fazla olması gerekmiyormu...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aaa..öyle mi olması gerekiyor..tüh nasıl kaçmış gözümden..di mi geleneksel olması için 2 kere olması gerekiyor..ben de diyorum neden 1 ve Geleneksek yanyana güzel durmadı..ehh o zaman biz de direkt 2den başlayalım bari..(ironinin gözü çıksın, anlamayana da selam olsun..)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 up[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 boşverin futbol oynayın. türkiye'de spor=futbol. diğer sporlara ölüm. şaka bir yana oynayacak yer sorunu yüzünden işyerime masa aldım. başka türlü zor. yine de şuraya bir göz atabilirsin. direk "oynayacak yer" diye bir ana bölüm var.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben varım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hiçte bile. En sevdiğim spor masatenisi+yüzme.Gerçi ben esk'deyim yine de gelmek isterdim...
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Zagg, 13 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Gelenekselleşmesi için 1'den fazla olması gerekmiyormu... iyiki bi 1. geleneksel pizza... diye konu başlığı yazdık direk yazmışlar ;)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ...
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende varım[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Mandoo, 17 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: Zagg, 13 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Gelenekselleşmesi için 1'den fazla olması gerekmiyormu... iyiki bi 1. geleneksel pizza... diye konu başlığı yazdık direk yazmışlar ;) Kızdınmı :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Mandoo, 17 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: Zagg, 13 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Gelenekselleşmesi için 1'den fazla olması gerekmiyormu... iyiki bi 1. geleneksel pizza... diye konu başlığı yazdık direk yazmışlar ;) ehe yuh be kırk yıllık geyiktir o patide=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Gilean ve nindalf bildiğiniz, turnuva için uygun bir mekan var mı?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben varim yer falan bulunca soyleyin cok iyi oynarim!
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gilean nandalf KahnX ve Manti (ben) 4 kişi olduk. Uygun bir yer biliyorsanız 4 kişi gayet güzel oynayabiliriz. Ne dersiniz?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 anadolu yakasındaysanız kadikoyde bilardocular fln war bi kaçında "masa tenisi masası" da war. Bi tanesini hatırlıorm onu soliim size Boganın baariye tarafına diilde tam zıt yonundeki sokaa dalıosnuz bi kaç dükkan sona sagda bi bilardocu war orda masa war.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sağol..kadıköyde boğanın orda buluşsak..ben anadoluyu fazla bilmiyorum ama bi şekilde bi yer buluruz..bahsettiğim 3 arkadaş hangi günler uygun size? veya gelmek isteyen başka kim var?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bana çok iyi uyar boğanın ora minibüsle 20 dakka[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 perşembe günü saat 14.00'de Boğanın orada diyorum. gelenler kimler?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bende varım arkadaşlar.Ayrıca yanımda 2 kişiyide getirebilirim.[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos |
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Laistragon, 27 Haziran 2005 15:49 tarihinde demiş ki: Bende varım arkadaşlar.Ayrıca yanımda 2 kişiyide getirebilirim. perşembe saat 2de boğanın oraya getirebilir misin 2 kişi? getir süper olur. herkesi bekliyoruz perşembe. ben yakama kırmızı karanfil takıcam :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: crimS0n, 25 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: anadolu yakasındaysanız kadikoyde bilardocular fln war bi kaçında "masa tenisi masası" da war. Bi tanesini hatırlıorm onu soliim size Boganın baariye tarafına diilde tam zıt yonundeki sokaa dalıosnuz bi kaç dükkan sona sagda bi bilardocu war orda masa war. orasının masa tenisi olan yerleri çok havasız..alt katlar felan...normalde terlersiniz ama orda resmen kilo veriyosunuz terliyerek...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi şu saate kadar kimse mesaj atmadı..2 kişiyiz..bu kadar kişi ile turnuva olmaz..yalan oluyoruz galiba..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dünkü basketbol olayını da görünce ben tırstım valla..gerçi orada yalan olanlardan biri bendim ama..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ankarada olsaydı ben gelirdim . masatensinde üniversiterler arası şampiyonasında Türkiye 2. si olduk. size ciddi bi rakip olabilirdim ama istanbul biraz uzak be[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Öne çıkan mesajlar