inf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Teknosadan aldığım eski tip n-gageimi yanında kendi 32mblık hafıza kartı ile birlikte satıyorum. 250Ytl düşünüyorum. 1 Yaşını doldurdu sanıyorum ama son 2-3 aydır hiç kullanmadım diyebilirim. Kendi kutusu,garanti belgesi/faturası ve içinden çıkan herşeyi ile aynen vericem. Ankaradayım ama istenilen heryere kargo ile gönderebilirim,benim açımdan bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Nokia 8310 + para versem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Siemens M55 + para versem :)[signature][hline]Burning Legion>Dennis Human Mage Guardians of Heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hadi ilkine birşey demedimde,telefoncuyamı benziyorum ordan:P Eski/yeni telefon ihtiyacım yok şu anda,nakit tercihimdir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 225Ytl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla ben 2 oyun + 256mb hafıza kartı ile 200 ytl'ye buldum bence sen fiyatı düşür biraz...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan ! Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim kanka 6-7 ay önce 170 ' e almıştı ve çok temizdi alet... içinde hafıza kartıda vardıda kaçtı şu an hatırlamıyorum...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ngage qd değil di mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Twilight, 08 Haziran 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Teknosadan aldığım eski tip n-gageimi.... [Bu mesaj Twilight tarafından 12 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Son indirim, 200ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 baksana hala satiyormusun ? Satiyor isen almayi dusunuyorum ozeline bi iki mesaj attim istersen msn icq filan ver ordan konusabiliriz. Boyle su anki durumuma gore beni biraz zorluyor (- yazlik - tel ile baglaniyorum su aralar)[signature][hline]Dunemaul - Pawliger Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar