gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya ben kuru kuru denize girip yüzmek, voleybol oynamak, deve güreşi olaylarının tadına fazlasıyla wardım surf mörf yapmak istiorm.Ne yapılabilr bu aşamadaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Önce dalga bulunur sonra sürf tahtası alınır sonra Denize atlanılır.Sürf Skateboard un atasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bilio msn bilmiorm ama bogazici universitesinin bi plajı var, kilyos'tan yarım saatlik yurume mesafesinde... normal surf yapamazsın ama body surf rhatlıkla yapabilirsin ordaki dalgalarda... eger body surf nası ypılır diosan anlatrım istiosan??[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sörf türkiyede cok anlamsiz kaçar, yapsan bile bişeye benzemez, ufacık ufacık dalgalar çünkü, ille de deniyecem diyosan da akdenize gitceksin, bi kere kıyı şeridi düz, dalgayı kesen bi burun, koy fln yok ege denizinde olduğu gibin, ama yinede antalyada da cok yüksek dalga olmaz yani, ama cok deliyim kışın fırtınada da yaparım ben diyorsan, o zaman sen bilirsin, ancak o zaman adam gibi dalga oluyor çünkü :) tabi wave surf ten bahsediyorum burda, windsörf türkiyede harbi cok kral oluyo[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P [Bu mesaj Aegean tarafından 24 Haziran 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben yelekncıyım ve bıldıgım zuere turkıyede dalga surfu yapamazsın ama dersen kı ruzgar sorfu yapıım o smn barı dıye gider dersini alırsın.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Dalga sörfü yapmak istiyorum, İzmir Çeşme Alaçatıda bi takım işlere kalkışılabilir belki hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sende tahtası flan var mı? ayrıca bence turkiyede yaptıın dalga surfunden bi zevk almassın.. ama son karar tabiki sana kalmıs[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla bugün tv de cagla kubat cıkmıstı cesme nin bi koyumu ne dediorda yapılarmıs derste veriyolarmıs önce karada egitim oluyomus :)))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 alacatı buldum alltaki bi topikten :))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 SÜRF ŞÜYLE OLIYIR İlk olarekten bi tahta yada olmadi bi dane kaykay aliosunuz..ama unutmaiiinnn tekerleksz. Ahanda sonra denize gidiorsinnnn ve bi dalga bulup üstüne atliceksaannn...Ahanda sana sürfff[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Arndiol, 27 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki: SÜRF ŞÜYLE OLIYIR İlk olarekten bi tahta yada olmadi bi dane kaykay aliosunuz..ama unutmaiiinnn tekerleksz. Ahanda sonra denize gidiorsinnnn ve bi dalga bulup üstüne atliceksaannn...Ahanda sana sürfff Bende Tahtayla Tekerleksiz Kaykay yok, Onun yerine Halı kullansam olir mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bravvoo bu knuyuda geyiklestrmeyi basardınz... geyiklestirilecek yer ver geyiklestrilmicek yer var...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Aslında Windsurf çok kolaydır.Sen direk yelken olayına başlamadan dengee çalış.Al surf tahtasını(board) çık üstüne(Denizde tabi :D)Onun üstünde dengeni sağlamaya bak üstünde ileri geri yürü sağa sola falan yürü sallan.Denizde dalga varsa süper zati,ne kadar zorda dengeni sağladın o kadar ii yaparsn.Daha sonrası rüzgarı arkana almaktan ibaret. Unutma ki sen istediğin yere öle tak ie gidemezsin.Rüzgar nereye sen oraya.. Hade kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 baba bu sörf tahtaları çok pahalı mıdır ya? Uzun vadede öss den sonra girmeyi düşünüyorum bu işe :P Ona göre birikim yapıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 fiyatlar oldukça değişken, eğer dalga sörfü için arıyorsan 150 euro yada var yada 540 euro ya salemon da var yani. wind surf lerde ise fiyat oldukça tuzlanıyor, şu anda baktığım bi siteden söyleyim, learner board 650 euro en ucuz yelken ise 285 euro. ama bence ikiside muhteşem sporlar bi kere parayı verip yapmaya başladıktan sonra asla pişman olmam diye düşünüyorum(evet gelecek için planlarım var :))[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 walla surf falan hikaye bence ben uzun zamandan beri yelken yapıyorum ve yarışlara katılıyorum sanada yavsiye ederim. ilk önce ufak teknelerden başlarsın laser gibi yaşını bilmiyorum ama laser uygun olur hemde nereye gidersen git tatil köylerinde olsun yada çeşitli yerlerde laser çok rahatlıkla bulabilirsin. yok daha ileriye dönük bir şeyler yapayım diyorsan mesela uzun süreli bir hobi haline getireceksen bu işi bunun eğitimini veren yelken kulüpleri var istanbulda , marmara yelken, istanbul yelken, fenerbahçe yelken şubeleri var daha detaylı bilgi istersen söyle yeter...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bende yelken öğrenmek istiodum.Ya gittiğimiz tatil köyüne bi jölle mi jele mi die küçük yelkenli 1-2 kişilik bişi vardı bide hala sujyun üstünde nasıl durduuna hayret ettiğim Katamaran vardı :) Walla Katamaran beni aşar dedim jöleyede boyum nedeniyle bana biraz ufak geldi ama laser hiç görmedm.Yelkencilik ile ilgili bi pdf formatında bişşi yada bi webn sitesi varsa pme atar ya da buraya yazarmısn?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 www.yelkenokulu.com bu arkadaşımın sitesi yararlı olabilir. www.denizfeneriyelken.com buda yelken eğitimi veren bir firmanın sitesi. eğer uzun süreli düşünüyorsan yarışlara falanda giriyorlar. ekip olabilirsin... http://images.google.com.tr/images?svnum=10&hl=tr&lr=&q=sail+laser buda merak ettiğin laserin fotosu...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 eğer istiyosan ve istanbulda oturuyosan fenerbahçeye gidiceksin orda istanbul yelken ve fenerbahçe yelken'den broşür fln alıcaksın yüzyüze antrenörlerle konuşucaksın yaşın hiç önemli değil istersen 40 yaşında ol. önemli olan kilo gerekli parayı verdikten ve malzemelerini aldıktan sonra kurs başlama tarihini öğrenip denizle bütünleşmeye başlicaksın. eğer hobi olarak yapmak istiyorum diosan İYK ama ben sporcu olucam , yetenekliyim bu konuda diyosan FB yelken herkese açıktır :D merak ediyosan soylıım bende 18 yaşında ve 75 kiloyum. laser kullanıyorum. zaten laser kullanmadan katamaran'a (tornado) geçmek biraz zor olur. P.S. AYnıları windsurf içinde geçerlidir...[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar