Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Dayıyı dinleyin[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 15:32 tarihinde demiş ki: said: RamsesII, 17 June 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Yavaş alsın fener lucio yu.Pazardan armut mu alıyorsun lol![hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Fenerbahce ıcınmı soyluyorsun yavas alsın? Sen ne sandın fenerı be,gecen sene herkes gordu fenerın transferdekı gucunu.Ortegayı getıren adam bunun gıbı 20 tane adam getırır.Sımdı ordan 2-3 akıllı cıkacak ortega ne ıs yaptıkı dıyecektır.Ama ben transferden bahsedıyorum.Fener'ı kendı klubun ve dıger kluplerle sakın ola karıstırma.Bok gıbı para var yonetımde.Parayı veren dudugu calar.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- blaq açıklamış herşeyi... para değil abi herşey.Parayla ancak futbolunun sonbaharını yaşıyan yaşlı yıldızları alabilirsiniz(frank de boer)... Ortega ayrı muamma, uyumsuz adam.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Fener parasıylan ancak 10 - Ayraniç'i transfer eder, o da UEFA&Champ Leag. yerine "Yayla Cup"da oynamaya can atacağı için..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: bLaQ, 17 June 2003 23:53 tarihinde demiş ki: Fener parasıylan ancak 10 - Ayraniç'i transfer eder, o da UEFA&Champ Leag. yerine "Yayla Cup"da oynamaya can atacağı için..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Esprilerini kendine sakla saibetasın bloke olmus parcası[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Şaibetaş elinize verdi 2 maçtada ona ne diyosun? Para mı yediniz bizden...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya sen ne sevıyesız adamsın ya, bıraz dıkkat et kardesım laflarına.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Fb gerekirse yayla cupta da oynar ki bu bir hazırlık turnuvasıdır,gerkirse Sampiyonlar liginde de oynar ve her zaman hepsinde en üst nokta için oynar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya biz uefa'yı aldığımızda arka tarafımız bu kadar kalkmamıştı, harbi anlamıyorum bu bjk'lileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 0 puan albilir onemli olan o degil final de oynar o da onemli degil amaen azından saibelere basvurup sampiyonluklar ve alcağı fazladan yıldızlar için dilencilik yapmaz birilerinin kapısında[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 18 June 2003 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Biz diyince ayıp da siz saydırınca normal mi? Adam gibi mesaj atın adam gibi cevap verelim..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Nukem_Verite, 18 June 2003 02:27 tarihinde demiş ki: 3 sene sonra bunları anlatmıcağımıza emin ol ama Sen oyle zannet bu samopiyonlukla ceyrek final sizi en az7-8 sene daha goturur[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Siz tek bi maçın geyiğini 6 aydır yapıyosunuz utanmadan hala konuşuyosunuz bıdı bıdı bi de... Bu en azından şampiyonluk..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hayır 95den sonra 2003e kadar hep serefli 2.liklerinizden ve 95 sampiyonlugunuzdan bahsettiniz de[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 uefa kupası türkiyede bir ilk, halen fenerli bjkli gsli hangi yazar olursa olsun, gs hakkında bi yazı yazarken uefa kupasına değinir. bu normal birşey alt tarafı 1 şampiyonluk için bu kadar arka tarafınızın kalkması gerçekten normal diil. birşey dicem ağır gelebilir ama doğru bence 8 senelik ezikliğin dışa vurulması bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Nukem_Verite, 18 June 2003 02:41 tarihinde demiş ki: iyide uefada bu kadar kalkmamıştı demiştin şimdi kıvırtıyosun bu 1 eğer bjk 8 senesini ezik olarak geçirdiyse, gs nası geçirdi çok merak ediyorum hadi bu şaibeli seneleri geç şaibenin temellerini atarken hep ezildiği 13 senenin ezikliğini çok merak ediyorum ben bu da 2[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" 1) sen merak ede dur, ben görmedim o zamanları ben de merak ediyorum ve bana ne ? 2) bizim uefa kupasını aldığımızda döt kalkıklığımız kadar şu anda sizin dötünüz kalkık diyorum ve bu lafımın arkasında da duruyorum halen kıvırttığım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Tamam su anda sevinin ona bisey diyen yok da biz ilerisini soluyoruz.çünkü genellikle"Tarih tekerrürden ibarettir"sozune inanırım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 eğer beşiktaşta bi gün uefa kupasını falan kaldırırsa ozaman anlarsınız nasıl bir gurur olduğunu, eğer beşiktaşta bi gün real'i yenip süper kupayı kaldırırsa, ozaman anlarsınız nasıl bir gurur olduğunu, eğer bir gün gazeteler beşiktaş'ın bir gün önce kazandığı başarılardan başka bir habere yer vermezse manşetlerinde, spor sayfalarında ozaman anlarsınız nasıl bir gurur olduğunu ha bunlar yaşanmadıkçada 'bir uefa kupasını aldılar 3 senedir konuşuyorlar' demeyin, 100 yıllık kulüpsünüz ilk defa çeyrek finaline çıktınız kupanın, biz 95. senemizde kaldırdık o kupayı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 18 June 2003 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Barça'nın genç patronu, “Frank De Boer Fener'e gitmek isterse engel olmayız” diye konuştu. Rüyalar gerçekleşti Kanarya’nın Milli file bekçisini Barcelona’ya transfer eden İspanyol kulübünün çiçeği burnunda başkanı Joan Laporta, Rüştü'yü göklere çıkarırken, Fener’in gündeminde yer alan Frank De Boer hakkında da önemli açıklamalar yaptı. Laporta, şunları söyledi: “Ben seçildim, Rüştü de geliyor. İkimizin de rüyası gerçek oldu. Böyle bir kaleciyi bonservis bedeli ödemeden almak önemli bir başarıdır...” Sözleşmesi bitiyor “Rüştü haziranın son haftasında Barcelona'da imza atacak. Yeni hocası ise büyük ihtimalle Guus Hiddink olacak. Barcelona'da ilk kez bir Türk futbolcunun forma giyecek olmasını çok önemsiyoruz. Rüştü’nün gelişiyle, Türk futbolcularına Barcelona'nın kapısı açılmış olacak. Frank De Boer’in sözleşmesi bitiyor. Fenerbahçe’den transfer teklifi aldığını belirtti. Gitmek isterse engel olmayız.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Evet Fenerbahçe Bir diğer ümit milli futbolcuyu da renklaerine bağladı:Tuncay,Volkan,Kemal,Semih,Mehmet Halefiden sonra şimdi de ümit milli takımın yıldız oyuncusu Selçuk ile anlaşma sağlandı.Hayırlı Olsun!!!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar