Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durum feci, derman lazım derdime ...

Private

Öne çıkan mesajlar

Dreamer, 03 Temmuz 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Bir kez oldu. Cok haklsınız asla düşünmeyeceksin öyle sonrası mechul oluyor. Kara kuyunun dibi. Neyse bırak arkadaş olarak bak. Eğer hoşlanırsan hoşlandıgın andan itibaren belirtki egğer karşılık vericekse o zamandan itibaren versin. Vermiyecekse sende sadece hoşlandıgım bir kız diyip geç. Benim tavsiyem

Valla ben arkadaş olarak kaliim dedim olmadı .
kızın her söylediği cümlenin altında bi mana aramaya başladım...acaba mı diye kendimi yedim bitirdim.Zaman zaman kırıcı oldum aczimden.
Arkadaşlığımı ısrarla istediği halde ve ben de arkadaşlığını sevdiğim halde devam ettiremedim.Olayı aynen anlattım ve şimdi meraba meraba.

haa kesin çözüm mü?aslında diil.
ama biraz daha rahatım.En azından kafamdan silmek için önemli bir adım ttım...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

[Bu mesaj paspatur tarafından 04 Temmuz 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 03 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
bir kiz sana bir sir verdiyse sictin, o andan itibaren sansin pek dusuk ;) bunu bilir bunu soylerim. hoslandigin kiza yakinlasacan ama kanka oldugun an, sirlarini paylastigin an sictin. :)

kesinlikle katılıyorum herhangi bi sır sölediği an %99 bitmiştir!! hep yakınlaşıyım çevresine giriyim dersin sonra sen hoşlanıyo diye kaptırırsın sonra döner bi bakarsın kanka olmuşsun,cevaplar hep aynı"ben seni arkadaş olarak görüyorum","seni kaybetmek istemiyorum"(bunu da hiç anlamam nooLuyosa sevince insanları kayıbmı ediyosun?!),sen benim en iyi dostumsun" vs.bunun gibi bisürü şey zırvalarlar.nooldu aşık oldum,alsana kanka sevgili!! sıkıyosa unut,her gün gelir yanına,zart zurt arar tam unutursun kafandan atarsın 2 dakkaya kalmaz arar. o yuzden arkadaşla kanka arasında ki o sınıra çok dakkat et!(ha sen ettinmi dersen,ben hiç tutturamadm ama oda güzel bi sürü kankan oluyo =Pp) güveniyosan kendine git söle derim ben sölerdim![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

kzı eğer ben seni arkadaş oalrak gördüm diyosa snn teklifine karşı , anlaki seni beğenmiyodur. şöyle bir örnekle açıklayalım , şimdi Brad Pitt amcamız bu kızın kankası olsun ve ben senden hoşnalıyorum desin. Kız ne dicek? Yok ben seni arkadaş olarak mı gördüm dicek ? En iyisi sen kendine biraz bak , 2 ay filanda görüşme kızla. eğer kız seni gerçekten arkadaş oalrak seviyosa seni özler bu iki ayda. Bu özlemeyide aşk sanar , iki ay sonra buluştuğunuzda çok daha farklı şeyler olur fln filan. ama uzun süreli bi ilişki bekleme derim ben...[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeto, 06 Temmuz 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
kzı eğer ben seni arkadaş oalrak gördüm diyosa snn teklifine karşı , anlaki seni beğenmiyodur. şöyle bir örnekle açıklayalım , şimdi Brad Pitt amcamız bu kızın kankası olsun ve ben senden hoşnalıyorum desin. Kız ne dicek? Yok ben seni arkadaş olarak mı gördüm dicek ? En iyisi sen kendine biraz bak , 2 ay filanda görüşme kızla. eğer kız seni gerçekten arkadaş oalrak seviyosa seni özler bu iki ayda. Bu özlemeyide aşk sanar , iki ay sonra buluştuğunuzda çok daha farklı şeyler olur fln filan. ama uzun süreli bi ilişki bekleme derim ben...

+1 yannız ufak bi eksik var brad bitt e yuh yani...örnek olarak daha mütevazi bişi bulabilirdin..:)ne bilim ben mesela:)[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

konu ile ilgili olarak benim bir tezim var ki o da şu;

bence hatun kısmı bunu masus yapıyo.
Senden aldığı elektrik (yani hoşlanılma duygusu) onun kendini daha iyi hissetmesini sağlıyo.Sonuç itibarıyla da senin duygularını tamamen hiçe sayıp seninle sözüm ona arkadaş kalmak istiyo.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Eet seni denemek için yapıyo olabilir.
Hani seni yarmak için fln:[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

öyle salak kız, duygusuz, sırf kendini düşünen kızları ben napim..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...