Private Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ya önümde resmi, müzik var kulağımda(Finley Quaye-dice güzel şarkıymış), içim içimi yiyor. Kızla birlikte zaman geçirdik işte arkadaş çevresi falan... Hoşlandım, açılsam falan Bayağı muhhabet kurduk sanki oda hoşlanmış gibi geldi.Uzun süre geçti Öss ayağı. Öss gecesi de bir yerlere gittik bu ve arkadaşlarla derken o gün başkasından hoşlandığını söyledi bu birkaç kişiyle bana(barda böyle masada). Kaldım öyle... Önceden mi bişiyler yapsaydım ki? Ya aslında reddedilme korkusu var işte.. Şimdi o tatilde ben böyle salak bir durumda kaldım. Napsam ne etsem? İlk kişisel konuma yardımcı olun arkadaşlar. Geçti mi iş? Napsak ya ??!?![signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Gözden uzak olan gönüldende uzak olur... Kız gitmiş bence artık birşey yapmanın bi manası yok. Gelince birşeyler yap .[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 02 Temmuz 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aynısı %100 aynısı bana oldu kızla dersanede tanstım dolasırken hep biz ikmz dolasırdık onde ark. arkdada biz ben kzın benden hoslandıgı dusundum ama mlsf hoslanmıomu ustune ustuk ve 4 kee cıkma teklifi ettim hepsini nazikce arkadaş kalalım dedi o daha pis koyuyo ben bide cıktıgını oldugnu duydum o öldürdü beni zati herşeyi goze alıosan teklifi yap bence kızdan kıza deişr ama reddelme yuzden fazla[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız [Bu mesaj hellspe tarafından 02 Temmuz 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 İnsan aşık olunca karşısındaki gözüne bi kere bile baksa tamam dio oda bana aşık. Sakın bu yanılgıya düşme çok pişman olursun. Bırak işler olurunda gitsin.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: XaeroFarb, 02 Temmuz 2005 15:07 tarihinde demiş ki: İnsan aşık olunca karşısındaki gözüne bi kere bile baksa tamam dio oda bana aşık. Sakın bu yanılgıya düşme çok pişman olursun. Bırak işler olurunda gitsin. çok dogru aynı yanılgıya bende dustum şimdi surunuom :)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: hellspe, 02 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 02 Temmuz 2005 15:07 tarihinde demiş ki: İnsan aşık olunca karşısındaki gözüne bi kere bile baksa tamam dio oda bana aşık. Sakın bu yanılgıya düşme çok pişman olursun. Bırak işler olurunda gitsin. çok dogru aynı yanılgıya bende dustum şimdi surunuom :) bende düştüm, ben de sürünüyom şrfszm...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: paspatur, 02 Temmuz 2005 16:31 tarihinde demiş ki: said: hellspe, 02 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 02 Temmuz 2005 15:07 tarihinde demiş ki: İnsan aşık olunca karşısındaki gözüne bi kere bile baksa tamam dio oda bana aşık. Sakın bu yanılgıya düşme çok pişman olursun. Bırak işler olurunda gitsin. çok dogru aynı yanılgıya bende dustum şimdi surunuom :) bende düştüm, ben de sürünüyom şrfszm... Al bendede o kadar ;)[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet daha demn platonik aşkımn bi sevgilisi oldugunu ogrendim yıkıldım bide bu yonleride var reddedldek sonra haal seviosunz ve cıktıgını ogrenosnz :(:(:(:([signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bir üstteki mesajı quotelamaya devam ederseniz yakında 2 sayfalık mesajlar görücez..[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 başkasından hoşlanıyosa pek umut yok...tabi aşkın için savaşırsan orası başka hobareyy :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Nasil savasiliyor ki? Yani kiz istese de cevresi izin vermese, cevresiyle savasirsin da kiz istemiyorsa kizla mi savasacaksin? =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ajahah wissy :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla forumlarda bir örnek var ama söylemeyeyim , kızar mızar şimdi :9 çocuk ne yaptı ne etti başardı ona şaştım ben...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bence git söyle ve de ki: sen beni sevmesende ben seni seviyorum ve hep sevicem eğer seviosan söle sevmiosan söleme... ve bunu her gördüğünde hatırlat - her gördüğünde seni seviyorum de... kız en sonunda gelecek sana ;) (bana böle yapmıştı biri sonunda bende hoşlanmıştm çocuktan :D:D:D )[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hah 2. vaka bu da :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Azmodai, 03 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki: kanka oldugun an sictin. :) budur=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 @black_angel ya ters tepip kız cocuktan bıakrsa nefret ederse :D[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kız tam bi sırrını açıklıcak *xxx sır tutarmısın?sana bi sırrımı söylemek istiyorum? hayııııııııırr tutamam ben sır söyleme bana pls çözüm budur böylece kanka olmazsın :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hellspe-l-erman: kimler vardı ? !!unfug: ya bn xxxxxxxxxxx we erkekler! hellspe-l-erman: erkekler !!unfug: ? hellspe-l-erman: kimler hellspe-l-erman: ? !!unfug: XXXX'inki we onun 1 ark.ı işte benm bittigm an bu yıkıldım bunu gorunce bole ani durumlarada hazırlıklı ol[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız [Bu mesaj hellspe tarafından 03 Temmuz 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Sır mı bilmiyorum. Böyle masada duruyorduk, yan masaya bizim bir arkadaşın dershanesinden çocuklar gelmiş. Buda birini mi ne beğenmiş. Söyledi birkaç kişiye bende baktım ne diyorsun falan, önce boşver dedi sonra bastırdım biraz söyledi işte sıçtık sanırım. Hoşlandığı adam da Mr. bonus vers.2 yani... Biraz dursun da belki ondan sıkılır, bende atak yaparım :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 başıuma böle bişi gelmedi :P ama dün turistler beni deli etti :) bugün son günüm onları öldürcem yaaa :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Sansini elinden kacirmissin[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadaş olarak görüyorsa büyük ihtimalle açılsanda bir işe yaramaz :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bir kez oldu. Cok haklsınız asla düşünmeyeceksin öyle sonrası mechul oluyor. Kara kuyunun dibi. Neyse bırak arkadaş olarak bak. Eğer hoşlanırsan hoşlandıgın andan itibaren belirtki egğer karşılık vericekse o zamandan itibaren versin. Vermiyecekse sende sadece hoşlandıgım bir kız diyip geç. Benim tavsiyem. said: SteelBB, 02 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 02 Temmuz 2005 16:31 tarihinde demiş ki: said: hellspe, 02 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 02 Temmuz 2005 15:07 tarihinde demiş ki: İnsan aşık olunca karşısındaki gözüne bi kere bile baksa tamam dio oda bana aşık. Sakın bu yanılgıya düşme çok pişman olursun. Bırak işler olurunda gitsin. çok dogru aynı yanılgıya bende dustum şimdi surunuom :) bende düştüm, ben de sürünüyom şrfszm... Al bendede o kadar ;) [signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ciddi bir sevgi duymuyosan da hoşlanma tarzı bişey varsa, olursa olur olmazsa olmaz diye bak. kendimi kaptırdım gerçekten bu iş karasevda yolunda ilerler diyorsan dost ol ve biraz ilgi göster, arada biriyle çıksa bile o senin ona ilgi duymanı sürekli gözetler, bi süre sonrada sevgine karşılık verirse daha güzel bi ilişkiniz olur, hem sen de bu sıra kızı daha iyi tanırsın.[signature][hline] Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar