NeMo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya gunz onlineye başlayalı 2 hafta oluyor ama ben dier oyuncuların yaptıı hareketleri yapamıyorum onlar acaba level atlayınca çıkan saldırılar mı yoksa tuşlarla yapılan saldırılar mı? NeMo
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 2 ileri 2 yana 2 geri falan yaptıkları hareket.duvara yakın giderken 45 derecelik açıyla duvara yururken space e basarsan duvarda yürür vb..
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya abi ben firewall u falan kapadım hala 999 pingler... yama falan çıkarsada şunlar rahatlasak ..
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaslar en fazla 8 kisilik serverlara girin. üstünü kaldirmiyor 256 adsl filan :) siz kurmayin bide gene lag oluyor 4 kislik lere girin mis gibi 150 80 arasi ping de oynayin :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet kesinlikle 4 kişiliklere girin. Fazlası ağlatıyor adamı lag yüzünden...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Öne çıkan mesajlar