NeMo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya gunz onlineye başlayalı 2 hafta oluyor ama ben dier oyuncuların yaptıı hareketleri yapamıyorum onlar acaba level atlayınca çıkan saldırılar mı yoksa tuşlarla yapılan saldırılar mı? NeMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 2 ileri 2 yana 2 geri falan yaptıkları hareket.duvara yakın giderken 45 derecelik açıyla duvara yururken space e basarsan duvarda yürür vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya abi ben firewall u falan kapadım hala 999 pingler... yama falan çıkarsada şunlar rahatlasak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaslar en fazla 8 kisilik serverlara girin. üstünü kaldirmiyor 256 adsl filan :) siz kurmayin bide gene lag oluyor 4 kislik lere girin mis gibi 150 80 arasi ping de oynayin :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet kesinlikle 4 kişiliklere girin. Fazlası ağlatıyor adamı lag yüzünden...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar