toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 muse'un bi şarkısı var ismini ögrenmek istiyorum. bL the movie (counter strike tan bi eleman) de calan parca. ayrıca live 8 konserinde de canlı soylediler. ismini bilen varsa parcanın soylerse ellerinden gozlerinden öperim :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iki videoyu da bilmiyorum ama plug-in baby ya da muscle museum olabilir (bildiğim nadir parçalarından da :p)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hysteria yi soolediler sanirsam live 8 de sarkinin en sonunda basindaki gitari falan tekrar ediyolar hafif hizli bi parca I want it now Give me your heart and your soul turevi bi nakarati var[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 plug in baby'yi biliyorum o değil. diger soylediklerinizi indirip bakıyorum simdi. volfinin dediği sanırım edit: hysteria. volfi istediğin bişey olursa başım üstüne çok saol (: [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 06 Temmuz 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar