Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böcek ve Örümcek Fobisi (Bu kadarmı olur ya)

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'de çok az zehirli örümcek türü var aslında korkmaya gerek yok ama çou insanda örümcek fobisi var.Ben şahsen hiçbir böcekten tiksinmem zehirsiz olanlardanda korkmam sonuçta zarar veremiyorsa ortada sorun etçek birşeyde yok demektir.Korkulardan kaçmak yerine korkuların üstüne gitmek lazım özellikle böcek fobisi olanların korkularının üstüne gitmesi lazım heryer böcek sonuçta dünya'yı istila eden canlılar sınıfına girdikleri için hemen heryerde karşınıza illa bir böcek bir örümcek çıkıcaktır.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de acaip tiksinirim böceklerden hatta tırsarım,yane bu kadar olur geçen gece odamdan çiyan çıktı...bildiğin çiyan...bu böcekler yaz gelince aşırı ürüyolar ya sinir oluyorum[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 04 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
seninki fobiden degil ilactan olabilir
cunku benim de fobim var ama krize giriyorum sadece

Vah vah sen sapasağlam çocuktun evladım biz seni buradan uğurlarken istanbul seni mahfetmiş evladım vah vah...[signature][hline]Bana güsel bi imza bulurmusunuz arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bendede asiri derecede karinca fobisi var.
yasadigim bi olaydan dolayi.
1 tanesini bile gördügüm zaman kötü oluyo icim.
Bazen krizde gecirebiliyorum , ruh halime bagli.
Bide örümcekler var tabi.
Gecen gün ormanda ,ailecek yürüyüs yaparkene ,
abidik gubidik ezik ucan böcekimsi seyler üstüme yapismaya basladi,bende haliyle kriz gecirdim .
Bütün böcek irklarina küfretmisimdir heralde.[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

oha bayılanı ilk kez görüyorum ama geçmiş olsun yanlış anlama. benim hiç öyle birşeyim yok sadece biraz yüksekten tırsarım[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla mantıklı düşünürsek, bizim topraklarda zaten öyle coşkun zehirli böcekler yok. Bi de eti ne budu ne hayvanların. Korkmaya gerek yok bence. İğrenç biraz tabi. Hele öyle kabuklu böcekler öldürülürken çıtırk diye ses çıkmıyo mu bööh diye bağırmadan edemiyorum. Asalak gözüyle bakıyorum evi istila eden her türe ondan öldürüyorum sorun etmiyorum ama örümcek hiç öldürmem.[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim fobi mi bilmiyorum bakın anlatim:

şimdi örümcek gördüm diyeleim.. yaklaşırım izlerim falan hiç korkmam.. ilgiyle obzörv ederim yani.. ama o örümcek ani bi hareket yapsın bana doğru veya işte hiç aklımda değilken birden üstümde (tenimde) bir örümcek veya böcek yürüdüğünü hissedim falan.. deli gibi refleks gösteririm.. ama DELİ gibi çırpınırım falan sırf o şeyden kurtulmak için..

as the Romulans say:

Fear only fear.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

her canlıya saygı duyarım midemi bulandıran tek canlı türü insanlarr *vampire mod on*[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

bizim sınıfta böyle bir kız var. bir sürü sineği öldürüp gizlice kızın kalem kutusuna koymuştuk. kız bütün kalem takımını yenilemişti.[signature][hline]Msnde bir kız arkadaşım demiş ki:
Tanga giydiğimde dişime çekirdek kabuğu kaçmış gibi hissediyorum.

TURBOFURKAN'ı banlayanları protesto ediyorum :P:P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PZ958, 06 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
bizim sınıfta böyle bir kız var. bir sürü sineği öldürüp gizlice kızın kalem kutusuna koymuştuk. kız bütün kalem takımını yenilemişti.

töbe estafurullaaaahhhhh insan akıl fikir versin ne diim:)[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...