CapN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şimdi merak ettiğim birkaç birşey var bunun hakkında bir çok sitede açıklamasını buldum ama ingilizcem yetersiz olduğu için anlamadım. Ben geçen hafta 18k honor aldım rank 3 oldum sıralamada 102. oldum. Bu hafta 69k honor aldım sıralamada 29. oldum fakat rank 4 oldum. Haftada sadece 1 rankmı alabılıyoruz ılk başlarda 3 4 rank atlayan arkadaşlarım olmuştu kısacası ben bu olaydan hiçbirşey anlamadım :) Birisi açıklarsa sevınırım.[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 her rank ın honor puan ı farklı sanırım 250k gibi bi honor istio 4. biras bekle yeni peçle honor bar glio :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 haftada 1 rank almıyorsun ne kadar honor puan aldıysan ona gore degisiyor rank ala bilecegin gibi rank da kaybede bilirsin cok kasarsan bir haftada 10 rank ala bilirsin ama bunun icin surekli pvp yapman lazım o sıralamaya kafayı takma ilk basta seviye atlamak cok kolaydı simdi onu degistirdiler simdi daha zor seviye atlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 69k honorun karşılığı = Rank 4 mü serverin birincisi ve en yuksek ranklisi 100k honor aldı bu hafta[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ratrex, 06 Temmuz 2005 06:35 tarihinde demiş ki: cok kasarsan bir haftada 10 rank ala bilirsin ama bunun icin surekli pvp yapman lazım Rank 6 ya kadar bir hafta icinde max 2 rank rank 6 dan sonra sadece 1 rank alabilirsin.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Teşekkürler :)[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Regalya, 06 Temmuz 2005 06:54 tarihinde demiş ki: said: ratrex, 06 Temmuz 2005 06:35 tarihinde demiş ki: cok kasarsan bir haftada 10 rank ala bilirsin ama bunun icin surekli pvp yapman lazım Rank 6 ya kadar bir hafta icinde max 2 rank rank 6 dan sonra sadece 1 rank alabilirsin. ilk basta boyle bir sınırlama yoktu yanlıs hatırlamıyorsam zaten honor a da fazla kafa yormuyorum honor sistemi bana yaramadı daha hala sett ve silah pesinde kosuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bende şuna deyinmek istiyorum sizce Honor puan larla item alınması ne kadar mantıklı ??? ben şöle bişey duydumki çok trajikomik geldi bana honor pointlerle alınan itemlerden çok daha iyi itemler mevcutmuş oyunda... eh o zaman insanın aklına şu soru geliyo... Ben eyer honor puanlarla alıcagım itemlerden daha ii itemler bulabiliyosam Honor a neden ihtiyacım warki :D bence honor puan larıyla item diilde başka reward lar verilmeli... deyişik ability ler gibi...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-5L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Resh, 06 Temmuz 2005 07:56 tarihinde demiş ki: Bende şuna deyinmek istiyorum sizce Honor puan larla item alınması ne kadar mantıklı ??? ben şöle bişey duydumki çok trajikomik geldi bana honor pointlerle alınan itemlerden çok daha iyi itemler mevcutmuş oyunda... eh o zaman insanın aklına şu soru geliyo... Ben eyer honor puanlarla alıcagım itemlerden daha ii itemler bulabiliyosam Honor a neden ihtiyacım warki :D bence honor puan larıyla item diilde başka reward lar verilmeli... deyişik ability ler gibi... onixya dan dusen itemler daha iyi diye duymustum ama onixya yı kesmek icin o kadar ugrasacagına kolaya kaca bilirsin bi de grunt iken verdigi yuzuk oldukca ise yarıyor mage nin sheep ini bozması mageyi zor duruma dusure biliyor cogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Resh, 06 Temmuz 2005 07:56 tarihinde demiş ki: Bende şuna deyinmek istiyorum sizce Honor puan larla item alınması ne kadar mantıklı ??? ben şöle bişey duydumki çok trajikomik geldi bana honor pointlerle alınan itemlerden çok daha iyi itemler mevcutmuş oyunda... eh o zaman insanın aklına şu soru geliyo... Ben eyer honor puanlarla alıcagım itemlerden daha ii itemler bulabiliyosam Honor a neden ihtiyacım warki :D bence honor puan larıyla item diilde başka reward lar verilmeli... deyişik ability ler gibi... eed cok daha iyi itemler mevcut ama suda var bir cok insan hizlica lvl atlayip o itemleri alabilioken daha iyi itemleri almak icin gitmen gereken yerlere "gitmen sorun" gittiginde o itemin cikicak olacagindan asla emin olamiosun... hadi girdin o itemide cikardin ama emin ol ki senle birlikte gelen tayfadan birisi o itemi senin kadar isticektir ki bazen bazi itemler 2-3 class tarafindan kullanilabiio o zaman daha da bi hengame.. ama honor pointte bu yok ^^ + cok daha kolay bg icinde hich bisi yapmadan action cevresinde kosturan tonlarca tip var sabah girip aksam cikan*/cikmayip sabahlayan filan bölece honor alan actiona katilip 80*53583095380953 kisi kesip honor point alirsin onla item yaparsi yada danginlara girip partideki bi andavalin/lagliinin/noobn yüzünden 5-10 kez ölmeyi göze alirsin sana gereken bossa gelmeden grubun dagilir.. yada tam parti kurarsi girise kadar gidersin sonra bisi olur grubun dagilir.. onu gech gitmen gerken yere gidersin o mekanda horde/alliance mc raidi bilmem ne raidi olur üstünden bi 10 kez geceler falan filan gibi noktalari düsünürsen cok mantikli ^^[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya işte tamamda... Honor dediyimiz olay farkındaysanız oyunun en önemli noktalarından biri... ve başka yollarla bu noktayı es geçebilmeniz mümkün şuanda... yani mesela ben eyer o onxy ya mı dedinya... onlardan satın alsam falan yada bi şekilde bulsam çokta sikimde olmaz honor mıs bilmemneymiş... anlatabildim sanırım :)[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-5L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Resh, 06 Temmuz 2005 07:56 tarihinde demiş ki: Bende şuna deyinmek istiyorum sizce Honor puan larla item alınması ne kadar mantıklı ??? ben şöle bişey duydumki çok trajikomik geldi bana honor pointlerle alınan itemlerden çok daha iyi itemler mevcutmuş oyunda... eh o zaman insanın aklına şu soru geliyo... Ben eyer honor puanlarla alıcagım itemlerden daha ii itemler bulabiliyosam Honor a neden ihtiyacım warki :D bence honor puan larıyla item diilde başka reward lar verilmeli... deyişik ability ler gibi... O güzelim ekipmanları bulabilmek için adam gibi bir guild, şans ve zaman lazım. Genede honorun warlord/marshal seti çoğu tier1 den daha iyi. Şahsen zamanı ayarlarsan herşeyi yapabiliyorsun. saat 8-13 grind 13-18 BG 18-01(bazen 02)Mc gibi bişi işte. Hem grindimi yapıyorum hem honor puanımı alıyorum hemde mc de eğleniyorum :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 biz çalıştımız için sanıırım seti 6 ayda toplarız.. o zamanda yeni setler çıkar bi 6 ay daha ugrasırız :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: CapN, 06 Temmuz 2005 06:29 tarihinde demiş ki: Şimdi merak ettiğim birkaç birşey var bunun hakkında bir çok sitede açıklamasını buldum ama ingilizcem yetersiz olduğu için anlamadım. Ben geçen hafta 18k honor aldım rank 3 oldum sıralamada 102. oldum. Bu hafta 69k honor aldım sıralamada 29. oldum fakat rank 4 oldum. Haftada sadece 1 rankmı alabılıyoruz ılk başlarda 3 4 rank atlayan arkadaşlarım olmuştu kısacası ben bu olaydan hiçbirşey anlamadım :) Birisi açıklarsa sevınırım. # Gaining two new Ranks in a single week is possible, but only likely below rank 6. # Rising in Rank every week is possible until about rank 11. Above that each rank is expected to take two weeks or more, each week with the same high performance as the last. # Getting to rank 14 is expected to take about three months even for the most efficient and active players. Staying there is also quite a challenge. # About 5% of the players participating in PvP are expected to have a Rank of 11 or above when the system settles itself after some months. blizz böyle açıklamış.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abiler türkish plz..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Sage, 06 Temmuz 2005 10:18 tarihinde demiş ki: O güzelim ekipmanları bulabilmek için adam gibi bir guild, şans ve zaman lazım. Genede honorun warlord/marshal seti çoğu tier1 den daha iyi. Şahsen zamanı ayarlarsan herşeyi yapabiliyorsun. saat 8-13 grind 13-18 BG 18-01(bazen 02)Mc gibi bişi işte. Hem grindimi yapıyorum hem honor puanımı alıyorum hemde mc de eğleniyorum :P İş güç yok galiba? :D[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Amca çok rahat, günde 6 saat uykuyla hayatını Blizzard' a emanet etmiş.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ozii_x, 06 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki: abiler türkish plz.. kısaca ilk rankler dışında haftada iki rank almak imkan dahilinde ama mümkün değil demişler.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 rankla alınan itemler kötü demişsinizde , galiba hiç rank 14 te alınan silahlara bakmadınız ... bi bakmanızı tavsiye ederim onların ötesinde silah yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 www.wow-europe.com daki silahların dpssine -10 yazcaksınız. Orda bir bozukluk var. Mesela www.worldofwarcraft.com da -10 dps gözüküyor. iki sitede de gösterilen max damageler aynı[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar