fiona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadaşlar 8 temmuz sevgilimin doğum günü.ne alsam diye kara kara düşünüyorum.ya bana fikir verin ne alıyım para limiti 30 ytl. olcak yalnız..kendisi yengeç burcu,çok duygusal..ilk defa bi sevgilime doğum günü hediyesi alıyorum..çok özel bişey olmalı ama ne olabilir???[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 giysi al mesela t-shirt olabilir sevdiği renkte ve üzerinde ortak noktalarınızı ifade edebilecek bi simge tarzı bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Eger Sevıyorsa kı sevıyordur ( Butun kızlar aynı) Oyuncak al soyle guzel bi oyuncak Ayucuk felam :) Kızlar o tip hediyelere bayılırlar. Yanında 1 tanede Gül ver Dunyalar onun olur. :) Bence giyecek birsey alma 2 - 3 hafta giysin maximum. Sonra koyar kosede kalır o elbise :) [Bu mesaj Tenzub tarafından 02 Temmuz 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet bu olabilir aslında t-shirt..sağol:)başka neler olabilir bu basit olmaz di mi?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Tenzub, 02 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki: Eger Sevıyorsa kı sevıyordur ( Butun kızlar aynı) Oyuncak al soyle guzel bi oyuncak Ayucuk felam :) Kızlar o tip hediyelere bayılırlar. Yanında 1 tanede Gül ver Dunyalar onun olur. :) Bence giyecek birsey alma 2 - 3 hafta giysin maximum. Sonra koyar kosede kalır o elbise :) [Bu mesaj Tenzub tarafından 02 Temmuz 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] ben kızım.sevgilim de erkek oluyo doğal olarak.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ahaha süper ya :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben olsam kitap alırdım.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Sory :) (ama kızlar uzerındekı teorim dogru dimi :D) O zaman Kucuk seylerden bahsedeyım oncelıkle deodarant veya parfüm alabilirsin saat alabilisin (saat i yoksa), Gomlek , (takım elbize felan giyiyorsa Kravat), Yani; Sonucta tanıdıgın bir insan onun neyı eksıkse onu al derim ben Bu onu daha mutlu edecektir. Sahsen bana İhtiyacım olan birseyı alsalar daha cok sevınırım :) Sana Kolay gelsin Hediye cok ama dediğim gibi onu sen iyi tanıyorsun nelerı sever nelerden hoslanır sen daha iyi bilirsin .. Erkekler Hediye konusunda kadınlardan daha titizdir. Heralde Az hediye aldıkları içindir :) Bir kıza ne zaman olsan hediye goturursun ama bır kız sana her zaman hediye vermez. Dogum gunun , Yılbası, Sevgililer gununde alırlar ne hıkmetse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 2 nizinde adının üstünde yazdığı iki gümüş kolya alabilirsin (ada baş harflerinin) Senin adının baş harfini o onunkisi sen taşırsın :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? --------------------------------------- [b]BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: burasi abla-erkil bir topluluk olduğundan öyledir mesela armaızda peter pan in gerçek ablası da var kendisi ömür billah 14/f/ist dir[/b] [Bu mesaj Shikamaru tarafından 02 Temmuz 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Kedili köpekli güzel yastıklar oluyor, bence onlardan al. genelde kızlar öyle yastık mastık türü şeylere sarılarak uyuyolar. Şöyle pofidiklerinden al :)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Tenzub, 02 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki: Eger Sevıyorsa kı sevıyordur ( Butun kızlar aynı) Oyuncak al soyle guzel bi oyuncak Ayucuk felam :) Kızlar o tip hediyelere bayılırlar. Yanında 1 tanede Gül ver Dunyalar onun olur. :) Bence giyecek birsey alma 2 - 3 hafta giysin maximum. Sonra koyar kosede kalır o elbise :) [Bu mesaj Tenzub tarafından 02 Temmuz 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Bencede böyle bişi yap benim en uzun süren ilişkim 1,5 seneydi doğum gününde böyle yeşil 70 cm lik bi kurbağa almıştım cok sevinmişti onun annesiyle benim annem arktı anlatıodu annesi onunla uyuyo die bence peluş al ...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sevgilinin nelerden hoslandigini biz bilmiyoruz... sen taniyorsun... dogal olarakta ,senin en iyi sekilde bilmen gerekir,doum gününde ne alacagini.... eger hâlâ ne alcagini bilmiyosan, aranizdaki iliski gercekten garip bi iliskidir... kacinci topic oldu bu ya.. cok celiski yasiyorsanda , cik carsiya .. dolas ... mutlaka biseyler bulursun..[signature][hline]I was against and I was for I wanted less and wanted more I won I lost, I lost and won Now it's all over and I am done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 dogum gununde da ayi veya t-shirt almanin meali cok dusunmedim, seni fazla tanimiyorum demektir. tek bir hediyeden ziyade bir kac birsey dusunebilirsin, misal, bir dvd, bir action figure, bir de muzik cd'si alabilirsin. sonucta herkes hediye almayi sever ama uc hediye almayi daha cok sever herhalde. ozellikle dvd'yi ikinizin oturup beraber izleyebileceginiz bir film olarak secersen de acaip mesaj vermis olur musun? bence olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Al bi titanic Orj film i tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sen bi zeytinyağlı dolma sarıp götür bak off off[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Giysi makuldur. dvdde çok güzel bi fikir ama çocuk böyle bir şeyi önemsemicek biriyse izliyorsun ve bir kenara koyuyorsun. unutulup gidiyor.[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bana 500 kontor alsan makbule geçer şahsen.. (kim benle cıkıosa :D)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Kendi ellerinle yaptığın bir akşam yemeği ve bir adet gül adamı mest eder. (yoksa tam tersimiydi?)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Onu ayarlıcak işte. Ben giyeme önem veridğim için öyle diyorum sende dvd ye.: ) Eğer sevkine göre bi DVd almassada hiç izlemicek bile belkide. Fiona nedir bu çocuğn hoşlandığı şeyler?[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bir zincir ve yüzük al zincire tak yüzüğü içinede ikiniz için özel bir şey yazdır yada anlayamayacağı bir dilde özel bir şey yazdır gizemli olsun benim idealimdir bu[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yengeç diyilim ama bayanlardan gelicek favori hediyem kol düğmesi dir her zaman. kalanlar zamanla kayboluyo. tabi yaş da önemli daha küçükse erkek arkadaşın g.i.joe filan alabilirsin. o zamanlar bi onu seviyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Murtaza, 02 Temmuz 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Kedili köpekli güzel yastıklar oluyor, bence onlardan al. genelde kızlar öyle yastık mastık türü şeylere sarılarak uyuyolar. Şöyle pofidiklerinden al :) hediye erkeğe olcak.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sigara içiorsa bir zippo çakmak mesela veya bi resim çiz hep erkeklermi kızlara çizcek fark yarat resim çiz veya resim çizdir izmitte oturuodun bildiim kadarıyla sanat sokağına git kendini resmini çizdir 20 milyona fln ver sevgiline bah sana en büük armağını aldım dersin mesela[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 o parayla malzeme al ve hediyeni kendin yap!! o bir yengeçse bunun önemini anlayacaktır... eğer bir enstürman çalıyorsan ona bir beste yap.. birkart hazırla.. yengeçler bu tip şeyler sever... yanında para kalırsa bir dvd al romantik ya da duygusal olsun en güzeli bu olur fionacım biliyorum çünkü yaşadığım evde benim dışımda herkes yengeç (ikisi erkek...;) )[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sevimli bi oyuncak ayıya hayır diyen kız olmaz :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar