b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yeter yaw of matematikten kaldım ben ve ders çalışıorum paso dün çalışamadım bugün de öğleden sonra hep işim var sabahın 8 inde kalktım 12 ye kdr ders çalışçam şimdi oturuorum yeter ya sabah sabah böhühüh[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 matematik = kabus Allah sabır ve kolaylık versin.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 konu anlatımını çabuk bitir soru çöz paso daha zevkli olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ona kasıorum temmuz sonuna kdr konuları bitircem son yarım ay abancam soruya da konular bitmio ki soktuumun lise 1 i[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Lise 1'in matematiği önemlidir , ÖSS'de çıkacak soruların çoğunun konularını Lise 1'in konuları oluşturur...iyi çalış ehe :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yazık ya sana harbi..ders çalışmayı zaten sevmem tatilde daha beterdir heralde kolay gelsin.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :) Bende agustosta yukseltme sınavlarını gırıcem ama 1 hafta onceden calısıcam...Kolay gelsın sana ne dıyım...[signature][hline]MSN:[email protected] Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar