PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bulunduğum şehirde bir türlü bulamadım olanlar da numarası olmuyor. yarın izmire gideceğim bana yer gösterebilirseniz çok sevinirim.[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Askerde vermiolarmı ayakkabı? :-)[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 veriolarda eskiyo işte.. bol bol dağıtmıyorlar. sayılı geliyor..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bornova merkezde askeri maLzemeLer satan bir yer var. Rugan ayakkabı var mı biLmiyorum ama her türLü hatun posteri var :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çok saolun şimdi yola çıkıyorum dediğiniz yerlere bakacam....[signature][hline]Yaşasın Bambular...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iyi yolculuklar bulursun işallah :)[signature][hline]go2hell
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ahh abi askerlik...[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Öne çıkan mesajlar