Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hmm 62.'miş benim okul[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
hyde Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ıı bır konuysa kesın gıremeyız ama konu hırsızlık kapkac falan olsun ılk 20 mı garantı tabıspor konuları harıc[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bence araştırmayı yapan çin'liler birazcık salak. oxford ingiliz üniversitesi değil miydi? o kadar iyi değil miydi? neden ilk 10'da listenin sonuna doğru. bu tip bir araştırmanın geçen gün tam listesi ve çeşitli puan,katagorilere göre ayrılmışı vardı. araştırmayı amerikan'lar yapmıştı. listede odtü ve boğaziçi mevcuttu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 benim bildigim eskişehir anadolu üni. sanat okulları arasında üst sıralardaydı .. yani 2-3 sene önce öle duymuştuk.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 doğal, şaşırmadım.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu kafayla bu cahillikle girmemiz zor zaten[signature][hline]go2hell
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ilk 500 olmadı ama ilk1000 de varız :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Öne çıkan mesajlar