asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Görsel zeka nasıl geliştirilir? 1,5 - 2 saat kadar süreyle gördüğüm birisinin simasını sonraki gün ne kadar hatırlamaya çalışsamda yapamıyorum. Başka simalar karışıyor. Hatta 2 yıl beraber okuduğum birinin simasını dahi çıkaramıyorum bazen. Hep farklı kel alaka simalar karışıyor. Hatırlamak istiyorum yapamıyorum. Ve genelde bayan simalarında daha belirgin oluyor hatırlayamamam. Nasıl geliştirebilirim görsel zekamı? 1,5 - 2 saat görüştüğüm birini hatırlamak istiyorum. Sonra görünce çıkaramam ayıp olur diye korkuyorum. Saçma konular açıyor olabilirim hoşgörmenizi arz ediyorum :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın - [b]Internetten Para Kazanmaca
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 gorsel zeka diye birsey oldugunu ilk defa duydum. Bende isimleri unutuyorum paso 15 dakka muhabbet ediyoruz devamli lan,abi,kizim,sen,siz gibi kelimeler kullaniyorum :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tam tersi isimleri hiç unutmuyorum... :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 fotografik hafıza olarak tanımlanabilir vampirler hafızalarına direk fotoraf şeklinde alabiliolar olayları :) gelişebilecek bişi olduğunu sanmıyorum
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 konuya katkısı olması için kişisel bir gozlemimi dile getireceğim : bence insanlar gorsel olarak diğer duyularımıza gore daha çok gelişmiş... yani orneklemek gerekirse hem picasso ya bakıyoruz hem de rock müzik gibi ilkel bir muziği dinliyoruz... sizce de bu biraz garip değil mi? perkusyon dediğin şey vurarak ses çıkarmak değilmi? veya hissetme duyumuz... halen taş yuzeylerini iç gıcıklayıcı buluyoruz değil mi? peki ya tatma? insaoğlu halen et yemekten buyuk zevk almıyor mu? bence gorsel anlamda cok geliştik ve diğerlerii unuttuk gibi geliyor...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 beyler o dediğiniz şey geliştirilebilir. bunun kursları var.. ben gittim, böyle iskambil destesini karıştırıom, sonra hepsine 5 saniye bakıp birine veriyom. Mesela soruyosun bana 24. kart ney, ben hmn söylüyom. Bu şey geliştirilebilir. nöron ağları falan yani. ama gittiğiniz kursun adam gibin olması lazım. şarlatan işi değil
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bende de tam tersi bi durum sözkonusu,gördüğüm birinin yüzünü asla unutmam.Belki de genetik bişidir çok kasma :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya kurs değilde kişisel çalışma ile geliştirilemez mi? Kurs a gitmek istiyorum desem bakarlar bana tip tip :D Daha kursa gitmem gereken bir çok mevzu var da :) Benim istediğim boş zamanlarımda oturayım fotografik mi görsel mi bilmem o zeka/hafıza mı geliştireyim. Millete mahcup olmayayım. Bu amaçla yapılabilecekler nelerdir?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Nebuch, 05 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: bence insanlar gorsel olarak diğer duyularımıza gore daha çok gelişmiş... yani orneklemek gerekirse hem picasso ya bakıyoruz hem de rock müzik gibi ilkel bir muziği dinliyoruz... sizce de bu biraz garip değil mi? perkusyon dediğin şey vurarak ses çıkarmak değilmi? veya hissetme duyumuz... halen taş yuzeylerini iç gıcıklayıcı buluyoruz değil mi? peki ya tatma? insaoğlu halen et yemekten buyuk zevk almıyor mu? bence gorsel anlamda cok geliştik ve diğerlerii unuttuk gibi geliyor... Valla kassam bu kadar saçmalayamam. Evrim threadinden aldıgın gazla daha gidersin sen.
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ya bi adam vardı öyle görsel zeka geliştiriyodu discoveryde fln çıkmıştı hatta öğrencisi bi kağıdı okuyodu 10 dk sonra arkasını dönüp kelimesi kelimesine söylüyodu özel bi taktik var sanıorım onun için
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hafıza abi o zeka dediğiniz çözüm üretebilite şeysidir hafıza o sizin dediğiniz[signature][hline]Fire in the Darkness...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya işte ha hafıza ha zeka :P İyi hafıza diyelim. Sonuç olarak geliştirme yolları önemli olan di mi ? :D[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: homoid, 05 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Bende isimleri unutuyorum paso 15 dakka muhabbet ediyoruz devamli lan,abi,kizim,sen,siz gibi kelimeler kullaniyorum :D ahah aynı ben :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Dorsia, 05 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki: bol bol kitap oku... uzuun uzunn dusun delirrene kadar.. ama benden soylemesi sonra hastalikli olursun her bir seyi hatirlamaktan :-P, yeni bir einstein geliyo[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Arthur_HellsFire, 05 Temmuz 2005 19:47 tarihinde demiş ki: fotografik hafıza olarak tanımlanabilir vampirler hafızalarına direk fotoraf şeklinde alabiliolar olayları :) gelişebilecek bişi olduğunu sanmıyorum renkli çıktıda alabiliozmu abi :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
hyde Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 gorsel zeka buyrun benım yaz kurs kayıtları baslamıstır:P saka bır yana gercekten cok ıı yımdır bu konuda gorduggum seyı unutmamak degılde kısa sure goup aklıma almak konusunda[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: asinanyavuz, 05 Temmuz 2005 19:36 tarihinde demiş ki: Hatırlamak istiyorum yapamıyorum. Ve genelde bayan simalarında daha belirgin oluyor hatırlayamamam. Hmm abi problemin ciddi sanki
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://www.megahafiza.com/kurs/kurs0205.htm Üye olmustum 3 günde bir geliyordu her kademe hepsi tamamlanmıs hic kasma direk kasılmasını veriyim 7 seviye yani 7 sayfa neden 21 gün beklincen al oku isine yarar belki ben daha denemedim .![signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Sie, 06 Temmuz 2005 02:16 tarihinde demiş ki: Hmm abi problemin ciddi sanki olmamasını umarım :D Ama sinirlerim bozuldu. Dün tanıştığım birinin yüzünü çıkaramıyorum zihnimde. Görürsem ve tanıyamazsam da ayıp olur çok... Çok sinir bozuyor yahu[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kamonjuk teşekkürler okuyacağım...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gördüğüm şeyi unutmam zordur ama bende inanılmaz isim unutma problemi var[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yanlış hatırlamıyorsam bu insanların Sayısal ve Sözel Zekasının dominantlığı ile ilgiliydi. Ama geliştirilebilir olduğuna inanıyorum. Çünkü ben isimleri net hatırlarım simaları hatırlayamıyorum. Benim tam tersim olanlarda var. İlginç. Ama ikisi de sinir bozucu olmalı...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Öne çıkan mesajlar