b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Sizin bir FRP sitesinde olmasını istediğiniz bölümler nelerdir? Hangi kitaplardan hangi bölümlerin olması daha çok işinize yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 öncelikle dl fr ve ravenloft bölümleliri olmalı bence ayrı ayrı hepsinin hakkında Türkçe biliği bolbol resim olmalı easly, elmor falan kitaplar tamıtılmalı mesala ravenloftun bütün kitaplarının kapaklarını falan koyun ben kesin girererim sitenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kitab dl'leri olması gereklidir caizdir yasaktır.[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 zaten FR hakkında çok büyük ve uzun bir diyar tanıtımımız var coğrafyası,tanrılarıyla bir çok şeyiyle tanıtımıda yazdık zaten resimlerle de daha bi güzel oldu DL ve Raven tanıtımlarını da yazdık ama açıkça söliim FR aralarında en iyisi ancak DL ve Raven da çok ama çok güzel oldu kitap tanıtımları şimdilik yok ama yakında bayaa büyük bi kütüphane olacak bize iyi ingilizcesi ve kablo net'i olan çevirmen lazım esasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ravenloft bölümüne üç beş hayince sırıtan strahdla raven loftun download edile bilir bir son durum haritasını koyun bence çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Asmıs bi dl tanıtımı isteriz.Çünkü dlsiz frp,fbsiz lige benzer:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 dl evet fakat ravenloft dedinmi akan sular durur ki strahd üstünden geçsin güzel oldu :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 babs peki tam link nedir veya ne zaman açılacak????????[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 walla link imzamda var ne zaman açılacağına gelirsek biz şu anda tasarımı tamamladık ancak önümüzde çok uzun bi yazı yazma dönemi var kiraplardan bir çok bölüm çeviriyom kazaa'dan bi sürü kitap indirdim yok sword and fist yok işte fiend folio hep bunardan bölümler öeviriyoz tabii bi yandan da diyar ve sistem tanıtımları kurallar fln geçekten ben bitkin düştüm açıkçası biraz geç açılabilir ama yaz bitmeden açılacak yazar olmak istiyenler bana ulaşsın ama harbici yazar yani yazcam diyip bırakmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İmzan yok ki link olsun:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya giriş yapmadan yazdıım için oldu pardon [Bu mesaj Bivrip tarafından 25 June 2003 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 imza ama giremezsiniz daha açmadım ki siteyi[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ok ben favoritese ekliyim de....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Bivrip, 25 June 2003 12:59 tarihinde demiş ki: ............... yazar olmak istiyenler bana ulaşsın ama harbici yazar yani yazcam diyip bırakmayacak Ben yazarım ; Neria Petrusa die bi hikayem var annatamam tabiki sadece buda deil 3-4 tane daha varda bilgisayarda yazmaya üşeniyorum :lol:. Yetki verip vermemek sana kalmış ...............[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yok hikayelere yetki vermiyoruz çünkü hikayeler zaten siteden eklenebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar