axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Az önce evin çok yakınında 2 el ateş edildi, 10 saniye sonra 3-4 el daha silah sesi geldi biraz daha uzaktan. Pencereden başımı uzatıp bakmayı düşünmüyorum.. Atatürk caddesiyle İnönü caddesinin arasında kalıyor bizim ev, pizza hut'ın biraz yukarısında. Başka duyan yada ne olduğuna dair bir fikri olan var mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 06 Temmuz 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dikkatli ol sakın dışarıya falan bakma Allah korusun bırak kim yiyiyorsa yesin birbirini kesin kafayı çekmiş insan kılıklı tiplerdir.[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben de selamiçeşmede oturuyorum, 2 saat önce de sanki yan apartmandan falan ateş edildi. Tırstık biraz da geçti sonra. Noldu kim bilir...[signature][hline]Silent dance with death...
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu ne ya son zamanlarda sapıttılar galiba
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ses seda yok. Polis arabası falan da geçmedi. Civar esnafının dediğine göre üsküdar mafyasının reislerinin bir bölümü bizim burda oturuyormuş, ne kadar efsane ne kadar gerçek bilmiyorum tabi. Geçende de izmitte bizim evin orda polisle araba hırsızları çatışmıştı. Amma olay olmaya başladı son zamanlarda. Tesadüf deyip geçmek mi lazım yoksa bunu toplumun psikolojik durumuna bir gösterge olarak mı almak lazım bilmiyorum. Neyse ben yatayım artık, yarın kapıcıya yöneticiye falan sorarım ne oldu diye. Belki sadece sarhoşlar atış talimi yapıyordu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hayırdır işallah.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected]
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Millet yaz gelince hep bole delleniyor..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Valla hiiç umrumda degil... Makinali ile sıksalar bizim eve gelmedigi surece problem yok... Pislik pisligi ortermis..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 artık eline silahı alan ben mafyayım diyor.Maltepe sahilde bizim 2 ark wurdular.Sadece çekerken bizim arkla o adamlara bakmışlar.Bi arkı bacagından wurmuşlar.Digerinde bişi yok herhld[signature][hline] Msn 8-)
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 E yuh yani... Daha neler.. Ne olmus adamlar kacmislar mi ? Yoksa yakalanmislar mi ?[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 özellikle Maltepe sahil rezil bir yer oldu , oralardan geçmemeye dikkat ediyorum...Küçükyalı'da bozulmaya başladı ne yazık ki... camdan filan bakmayın , kendi başlarını yesinler...[signature][hline]chuck!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 istanbul bi garipleşti zaten iyice[signature][hline]go2hell
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: axedice, 06 Temmuz 2005 04:11 tarihinde demiş ki: Ses seda yok. Polis arabası falan da geçmedi. Civar esnafının dediğine göre üsküdar mafyasının reislerinin bir bölümü bizim burda oturuyormuş, ne kadar efsane ne kadar gerçek bilmiyorum tabi. Geçende de izmitte bizim evin orda polisle araba hırsızları çatışmıştı. Amma olay olmaya başladı son zamanlarda. Tesadüf deyip geçmek mi lazım yoksa bunu toplumun psikolojik durumuna bir gösterge olarak mı almak lazım bilmiyorum. Neyse ben yatayım artık, yarın kapıcıya yöneticiye falan sorarım ne oldu diye. Belki sadece sarhoşlar atış talimi yapıyordu. hakkaten yaa bizim buralar nezih mekanlardı noluyo bööle ya[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ana izmite çatışmadamı oluyor :P[signature][hline]go2hell
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hmm genelde maç sonrası fln olur kuş katliamı yaparlar tatlı niyetine 1-2 tanede cocuk vururlar balkonda kendi halinde dışarı izleyen birini.. milletin canı sıkılmış herhal bayadır adam öldürmüyoruz diyip ... özellikle güngören taraflarında full laz milleti oturuyor milli maç olsun trabson spor maçı olsun kazanma sonrası savaş muhabirleri gider o bölgeye e bide bu son zamanlarda k.vadisi etkisi ile mafyacılık oynayanlarda arttı ...[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abı herkes duymus ben nıye duymadım ya dıbınde oturuyorum hemen[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aslında ben de duymamıştım merak etme (depremde uyanmayan adamdan ne beklersin)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Napoleon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Atatürk Caddesi'nde oturuyorum, ama ben de duymadım.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 haberlerde bir sey cikti mi?[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: axedice, 06 Temmuz 2005 04:11 tarihinde demiş ki: Ses seda yok. Polis arabası falan da geçmedi. Civar esnafının dediğine göre üsküdar mafyasının reislerinin bir bölümü bizim burda oturuyormuş, ne kadar efsane ne kadar gerçek bilmiyorum tabi. Geçende de izmitte bizim evin orda polisle araba hırsızları çatışmıştı. Amma olay olmaya başladı son zamanlarda. Tesadüf deyip geçmek mi lazım yoksa bunu toplumun psikolojik durumuna bir gösterge olarak mı almak lazım bilmiyorum. Neyse ben yatayım artık, yarın kapıcıya yöneticiye falan sorarım ne oldu diye. Belki sadece sarhoşlar atış talimi yapıyordu. İzmit zaten texas a dondu iyice her kosede bir mafya duruyor artık fuarda oldurulen insanlar Dediğim gibi İzmit en pis sehır olmaya basladı. Ee butun mafya babaları izmitli bırakta olsun. Herkezin belinde bir silah cebinde bir bıçak vallaha ne olacak bilmiyorum. Merkez karakolunun orda oturuyorum karsındada park var Acısu parkı her gece bir olay her gece silahlar patlıyor artık :) Her gece polısler kosturuyor otekıler kacıyor. Allahtan daha kapkaççılar gelmedı yakında onlarda dayanır :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Umarım kötü birşey olmamıştır..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Öne çıkan mesajlar