d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 merhaba sevgili yardımserver patiler. mining sistemi olsun lumberjacking sistemi olsun sorunlar ya$ıyorum. regionları kontrol ettim her$eyi yaptım bir türlü olmadı. daha doğrusu miningte $öyle bir problem var; madendeki kaya olan normalde kazılmayan bölgede kazılabiliyor ama normal maden içinde kazım yapılamıyor. bu problemden tecrübeli olan arkada$lardan yardım bekliyorum
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 problemi hallettim ilgilenmeyen bütün arkada$lara te$ekkürler.
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Arama ile yaptın demi ?[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla görseydim yazardım. bilmeyen arkadaşlar için gene de yazalım. resources da bitiyor olay. araştırın biraz halledersiniz :)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok resources ile alakası yokmu$. sphere_types'i atmayı unutmu$um :P
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o da iyi ehehe :D versiyon da belirtirsiniz sorularda daa kolay yardımcı olabilir insanlar aslında. yada galiba kesin yani heralde[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar