Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Okan kanka sende benim yaptığım hatayı yaptın olm burda staff arama bi arkadaş sölemiş doğru demiş Mahallede konuşuruz bu konuları sonra bu arada mahalleden kimseyide staff yapma biliyosun daha önce hazır worldü s.kip attılar senin evde halletmeye çalış sorunları ben de sana yardımcı olarak halletmeye kasacaz olmazsa serveri amerikalara götürür orda yaptırırız =)[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz...
marul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben yardimci olmak isterim sahsen. Tabi shard açilirsa :)[hline]
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 vay vay vay paticik hiç değişmemiş o kdr proje yaptık hiç hayata geçircek adam yok haala millet server açma derdinde günde milyonlarca shard doğuyo...ayrıca size tavsiye tanımdağınız kişiyi staff olarak almayın staff istediği kişinin ip sini alıp herhangi bişii yapabilir valla yinede siz bilirsiniz...benim tavsiyem ilk olarak gerçekten staff olabilecek kadar bilgisi olan (!)(sadece .add komutunu .gm komutunu bilen herkes staff olamaz...) ve tanıdığınız kişileri alın... daha sonra eğer server ınızı geliştirebilirseniz (!) playerlardan en fazla 3 tane staff alın bence bu normal sayısını tabii siz kendinize göre değiştirebilirsiniz ha bu arada ne kdr staff o kdr iyi server ama yardımcı olabilecek(!) pagelere bakamayan staff dan bahsetmiyorum...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: My Info Icq: 162906672 E-mail:Mail Me! Web:Yapımda...
anyone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bu kadar laubali yazılar yazan buyuk kucuk harf ayrımı bile yapmayan biri nasıl sponsor bulur anlamıyorum. Ortada fol yok yumurta yok burada serverimizi açtık gibisinden yazılar yazıyorsunuz . Hadi hayırlı olsun demek isterdim ama balık baştan koktu bile.
civciv Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bunlarin dedigi gibi sponsorluk teklifi bunlara gelmişse bende UO yu bırakcam. Birincisi su konusmalarla TenTen denen kişinin 13-15 yaş grubunda oldugu belli oluyo bu durumda burda sponsorluk teklifi yapılmış diyo bence YALAN. Sadece reklam amacli acmis.
Öne çıkan mesajlar