arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 3 CD 2.2 gb yer istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 çalışmıyor bende :([hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sorun benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama grafikler felan çok kötü geldi bana ya[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 calısmıyor derken ??? oynun ıkonuna tıklatınca VFM acılıyor oyuna anca 2-3 dk sonra gırebılıyorsun (wın98 de) eger beklemedınse bılemıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bence makinem kaldırmadı demek istemiş. grafikler bana da kötü geldi nedense kontroller çok kıl menüler berbat daha şehire inmedim, grafiksel ve atmosferik bi güzellik görmezsem uninstall ı çekicem büyü sistemi de rezil combat ta rezil[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 nasıl bir sistem istiyor bu oyun? biraz araştırdım, oyun hakkında pek bir yazı bulamadım. amd1700@2400, 512 mb ram, geforce4 mx440 ile düzgün çalışır mı?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 25 June 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 makinem kaldırmadı değil virtual disk cart curtu diye bir şey çıkıyor sonrada gothic 2 [yanıt vermiyor] oluyor.. mecburen kapatmak zorunda kalıyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 elleme aletı o zaman ... cok uzun suruyo o olay ... shortcut a cıft tıkla sonra gıt cay kahve falan ıc ... mutlaka yeterınce bekle 3-5 defa dene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 oyun anladığım kadarıyla baya ram istiyor yavaş biraz. kingpin orda hakkaten biraz beklemen gerekiyo bende 3-5 dakka beklemiştim oyuna öyle girmişti orda bekle sende girersin. oyunda aslında çevrenin tasarımı, atmosfer felan güzel gibi ama karakterlre cidden kötü yani enclave gibi olsaydı mesela mükemmel olurdu cidden oyun.da böyle sırık gibi bi adam felan[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 26 June 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Oyun 1 hafta önce çıktı hatta 2 tane topik mevcut. Yinede yazıyım yorumlarımı : Büyü sistemi berbat ama combat olayı bana çok güzel geldi. Geliştirdikçe gelişmenin farkı falan görülüyor hareketlerle. Yani tek verdiği zarar değil , kılıç savuruşu vb herşey etkiliyor. Combat olayı kolay değil, belki orasını beğenmezdiniz bilemiycem. Çok değişik taktikler oluyor. Mesela ben rakiplerin etrafında sürekli dönerek vuruyorum, hem darbe almıyorum hemde hızlı vuruyorum öyle. Ama bunu falan yapmak için biraz alışmak lazım. Kontroller ilk başta kolay olmasada, oynadıkça alışılıyor bence. Mouse kullanmıyorum ben, yoksa dediğiniz gibi iş çok karışıyor. Normal yukarı , sağ, tol ve aşşağı tuşlarını kullanıyorum. Combat sırasında A,D ile strafe left falan yapıp zarar almadan kaçabiliyorum. Dediğim gibi olay sadece alışmayı gerektiriyor. Grafikler çok da kötü değil. Belki bugünün grafik teknolojisinden geri ama (oyun Mart da çıktı normal olarak almanca bu arada onunda etkisi olabilir tabiki) yinede berbat değil. Oyunun asıl çekici yönü bence questleri ve senaryosu. Bir kere çok çeşitlilik var questlerde. Bir questi yaparken bir çok şansınız var. Sonra çok zekice hazırlanmış questler var bence. Morrowind gibi oynaması kolay oyunlar varken bu tabi biraz zorlayabilir , morrowind gibi kolay bir oyun bekliyenleri. Ama alıştıkça bence beğeniceksiniz. (bende ilk aldığımda silmek istedim , özellikle şu Virtual zımbırtısı yüzünden ama baktım oynuycak oyun yok oynadım bir süre, baya bir sardı beni)[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar