Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Türk telekomdan olan bi pati yokmuuuuuu ?!? :)[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 512 k geyiği öldürdü artık. Umdukları şeyleri gerçekleşicek sanan patiler var aramızda.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet var :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 19623896492 adet açılıp,tartışılmış bir konu olsa gerek bu :) bence zor olsa bile kablonetler içinde ideal. 1-2 ay sonra onlarda atlıyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben 256'dan 2048'e atlamak istiyorum.. Telekomun yeni sahiplerine mail falan mı atsam ki, Ben Türkiye'nin tozlu topraklarında yetişmiş bir gencim.. (öhem öhem..) 2048 diye bişey varmış.. Ondan istiyorum.. Sonra yavşama modu.. Abi nolur şunu 2048 yapın.. vs vs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehe ben daha güzelini buldum değerli hede hödö girişi kurumuzun hede nolu hödö bilmemnesinden şeyediyorum. yalnız bu adsl şeysi zamanında 2048di benim. ama sonra telekomu siz alınca bu adsl şeysi 256 ya şey oldu. ben 2048 şeyimi şeye isterim. geriye.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tamam yaparız diyipde, 250 ytl almasınlar senden :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 idare ediyoruz şimdi bu bağlantıyla. el değiştirdi telekom arkadaşlar, zihniyet aynı[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brumeux Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yine bi dahaki aya ertelerler 512 işini sonra yine sıradaki aya .. Sorun çıktı olmadı kem küm ehe höh , vazgeçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar