CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaşlar ben lvl 40 normal bir flame mageyim üstümdeki takıların neler olması gerektiğini yazarsanız sevinirim bide nasıl bi staff gerektiğini bimiyodum hep streng takmıştım hiç daamege veremiyodum :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tek başıma bi dk bile deviremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen statları da yanlı vermiº olmayasın. büyü gücünü arttırak için mp ye (magic power) daha yüksek seviyeli giysi ve asaları kullanabilmek için de inte vereceksin. ama mp daha önemli. takıların hepsi magic power bonuslu olmalı.giysileri de bu lvllarda goblin craft olarak kullanman yeterli. int ini ve mpni yazarsan kullanman gereken asyı yazarım[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 int kaç mp kaç yani paper magemisin dilmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen mage sin str ile işin ne ? sen magic power takıları takıcaksın (MP) takıları takıcan git bütün takılarını mp den yapsan bile dk devirebilecegini sanmıyorum paper mage olsan devirebilirdin biliyorsun paper mageler in verdigi damege süper oluyor neyse takılarını mp yap str ile senin işin yok str takılarını priestler takar Ya bu kalvyeyi değiştirmek lazım abuk sabuk harfler yazıyo :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] [Bu mesaj Gothic tarafından 06 Temmuz 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 magic power 82 int 139 bazılarıda heal takmam gerektiğini söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bide paper mage olmak için hepsini mp ye mi vermeliyim goblinler 100 int istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 str. ye vermişsen çok büyük hata yapmışsın demektir.sen sadece int ve mp olan kısımlara vereceksin str ye vermişsen . git stat pointlerini sıfırlat sonra.ister hepsini mp ye kas.yada ister 2 int bi mp ye ver.ama str ye vermemişsen şu anda inti 144 yap sonrada hep mpye kas. takılarınıda mp diz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bak skillerini sıfırlat tamamı int e hiç vermeden bütün ama bütün skill pointlerini mp ye vericeksin canın az oldugundan takılarını hp olarak seçiceksin ve tek başına rahatlıkla dk kesersin unutma paper mage sadece mp veriyor ve takıalrı healt bonuslu oluyor[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen hepsini mp yer ver diyosun o zaman elbise nasıl giyicem goblinler 100 int istiyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyaka_pich Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Arkdaşım ben paper değilim ama keşke olsaydım.. büyücü uzaktan ateş ediyor. onun için iyi vurması lazım..aklım olsa hepsini " mp" verirdim. Tabi giyinmek onemli diyorsan int verceksiin..! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen sadece 1. sınıf sarı renkli olan goblinleri giyiceksin onlarda 100 int istemiyor bilmiş ol sadece mp ye ver[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lvl 50 mage stat pointleri sıfırlayabiliyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sıfırlar ama iyi bi miktar ense çıkman lazım kunarbl amcaya :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 9 milyon. lvl 50de[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bizim arkadaş goblin yaptırdı ama sarı elbise çıkmadı 100 int isteyen elbise çıktı onu nasıl yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sürekli deniyeceksin 1. seviye oalan kadr tabi baya bi para yer :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çok sağolun beni aydınlattığınız için :D şimdi para bulup skill pointleri sıfırlamak lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaf bende çok soru sormaya başladım ama bişey daha soracam bizim klan var bi klanın alt klanı olmak istiyoz biraz açıklama yaparmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bazı arkadaslar stat pointleri sıfırla demiş böle bişi yapılabiliormu ? ayrıca skill pointleride sıfırlayıp flamecisek flameler sııfrlanıp icelara verebiliormuyuz ? varsa böle bişi nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet sikll poinleri ve stat poinleri sıfırlayabiliyon ben 3 defa sıdırladım ilk önce flameydim sonra glacier oldum level 35 kağıdı çıkınca tekrar flame oldum maradonda kaptan kurnabalda sıfırlayacan stat poinleri sıfırlarken elbiseleri çıkarmayı unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 fatih açıklamış işte :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :D ben pek anlamadım :p biraz daha detaylı olabilebülürmü ? bu sıfırlamak için herhangi bi kaıt falan lazım değil ... kaptan falkarwine gibi bi adam var o mu ? bide sonra gene flameye dönebilirim istersem dimi ? adama gittim sag klik yaptım hangi secenekleri yapcam ? bi anlatıverin canlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 istediğin kadar sıfırlayabilirsin şimdi maradına gidicen kaptan kurnabal varya ona biraz da para alıcan yanına leveline göre tabi level yüksek olunca parada yükseliyo kaptan kurnablda skill le ilgili yeri seç,ince sıfırlanıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sonra skill pointinde bayaa bi skill point oluor :)) ne kadar para vermem lazım ... öle 1m falanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar